Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit vartok a babatervezess...

Mennyit vartok a babatervezessel oltas utan?

Figyelt kérdés
Akik beadattatok vagy beadatjatok a covid elleni oltast, mennyit vartok a babatervezessel? Van, ahol 2-3, es van, ahol 6 honapot olvasok.

2021. jún. 29. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Semennyit
2021. jún. 29. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
2 hónap
2021. jún. 29. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

4 napot...

Igaz nem volt szándékolt, úgy voltunk vele, hogy kb 0 az esélye (orvosi okok miatt), hogy teherbe essek egyetlen egy alkalomtól.

2021. jún. 29. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
2.Pfizer oltás után 5 nappal lett pozitív az első tesztem. Több mint fél éve próbálkoztunk, nem gondoltam hogy pont most fog összejönni 🤷‍♀️
2021. jún. 29. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Semmennyit. Most pénteken kapom majd a második adagot, és elvileg ugyanaznap kéne (vagy nem kéne) megjönnie.
2021. jún. 29. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

#4, én a 3. vagyok

Én is 2. pfizert kaptam, és az első alkalommal (ami sajnos kóros terhesség lett), fél évet próbálkoztunk. Most pedig elsőre összejött, nehezített pályán 🤷

Nem tudom h van-e köze az oltáshoz, de tényleg sok olyat olvasni, hogy második oltás után estek teherbe a nők 😮

2021. jún. 29. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 3. válaszoló, lehet benne valami mert nekem az első oltás után lett egy kémiai terhességem (két halvány pozitív tesztem volt, aztán negatív és időben meg is jött). Ez volt múlthónapban, most 20.-án kaptam a 2.oltást,most szépen erősödő tesztejim vannak, terhességi tüneteim is megjelentek, 5 napja késik is a menzeszem. Remélem most minden rendben lesz. 4.válaszoló vagyok☺️
2021. jún. 29. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

#3 vagyok

Gratulálok #4 előre is és szorítok, hogy minden rendben legyen nálad is 😊😊

2021. jún. 29. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm szépen #3 válaszoló, én is gratulálok neked☺️
2021. jún. 29. 22:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Hmm, ez erdekes, koszi a valaszokat! Azt mar olvastam en is, hogy meghozta a korabban kimarado menzeszt tobb klimaxos nonel vagy szoptato anyanal, igy vegulis akkor tenyleg beindithatta valahogy a peteerest is akar, de hogy hogy, arra kivancsi lennek. En meg szoptatok, es nincs ciklusom, egyszer jott meg szules utan, es az is mar jopar honapja volt, azota semmi, most kaptam nemreg az elso oltast, kivancsi leszek. Mondjuk mi meg mindenkepp varnank, csak kivancsi voltam, hogy ti mennyit, de akkor ezek szerint erre semmi szukseg, sot. Gratulalok, akinel pozi lett a teszt!
2021. jún. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!