Új munkahelynél mennyi időt várnátok a babatervezéssel?
Minimum a próbaidő végét. A max pedig attól függ, hogy oda akarok-e visszamenni dolgozni, mennyire jó a munkahely, mennyire ketyeg a biológiai órám...
Mivel nekem volt 30 napnál több megszakítás az előző munkahely és az új között, így az esetleges táppénzzel is számolnom kellett, így 9 hónap után vágtunk bele.
Tapasztalatból mondom, hogy legalább a próbaidőt megvárják.
(Aztán meg majd nekem kell kitalálni valamit, hogy kirúghassuk. >:) )
6.-ra.
Igen!
Mivel hihetetlen gusztustalan, övön aluli húzás a nőktől az, hogy felveszik őket egy munkahelyre, másokat elutasítva, majd ők, pár hónappal-1 évvel később lelépnek ÉVEKRE.
A cég meg kereshet mást...már ha jelentkezik valaki...
Hiszen ki jönne el úgy dolgozni, hogy BÁRMIKOR utcán lehet, ha a "NAGY SZENT ANYA" úgy dönt, hogy visszajön?
Őszintén!
Te dolgoznál úgy, minőségi módon, hogy tudod, BÁRMIKOR közölhetik veled, hogy holnaptól ne gyere?
"Te dolgoznál úgy, minőségi módon, hogy tudod, BÁRMIKOR közölhetik veled, hogy holnaptól ne gyere?"
Azt teszem. Semmi se biztos a mai világban.
Én pl.: "rendesen bedolgoztam" magam mielőtt gyereket vállaltunk. Ott voltam 10 évig. Mégse volt hova visszamennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!