Mennyit kell várni a babatervezéssel, ha beoltatom magam h1n1 ellen? Kb 1 hónap?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 18:36
2/4 anonim válasza:
Miért akarod magad beoltatni? Tudom ezzel kapcsolatban külön topicot lehetne nyitni, de gondold át a dolgot.Lehet többet ártassz magadnak mint amennit használna. Én úgy gondolom az immunrendszert kell erősíteni a vírus ellen is és ha babát terveztek akkor főleg. Ez persze csak az én egyéni véleményem, de mifelénk az orvosok sem ajánlják az oltást.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom hozzá, de mivel volt egy vetélésem és tervezzük újra a babát, ezért át kell gondolni alaposan, mert ha már terhes leszek akkor semmiképpen sem akarom beoltatni magam. A háziorvosom azt mondta, hogy terheseket nem olt be, azért nem vállalja a felelősséget.
Az is igaz, hogy nem szoktam beteg lenni, influenzás soha sem voltam, egy évben egyszer vagyok beteg. Sportolok, egészségsen táplálkozom(úgy gondolom):)
Csak egy a gond, hogy ovisok és általános iskolások között vagyok nap mint nap(a munkám miatt).
2009. okt. 15. 10:02
4/4 anonim válasza:
Én beoltatom magam. Nekem is volt egy vetélésem és mivel én is azon vagyok hogyha már terhes lennék nem oltatnám be magam, így addig oltatom be míg nem vagyok az. Ezt a hónapot kihagyjuk és a következő hónapba lehet próbálkozni. Nekem a házi és a nődokim is javasolta az oltást. A házi doki azt mondta hogy 2 hét míg kiakakul a védettség és utánn alehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!