Melyik netes oldalról tájékozódtok?
Felmerült egy oldallal (kismamablog/Vida Ági) kapcsolatban egy két kétely. Mi köze a gyermekpszichológiának a hozzátápláláshoz?...
Szeretném, ha leírnátok, hogy Ti melyik oldalakról szoktatok infókat gyűjteni? Esetleg egy van, amiben maximálisan bíztok, annak a tanácsait követitek, vagy több oldalról mazsolázzátok össze a számotokra hasznos infót?
Melyek ezek az oldalak?

Utolsónak: gratulálok a 4 csemetéhez:))) Gondolom nem unatkozol:)))
A kétely nem bennem merült fel, hanem az egyik kérdés kapcsán írta az egyik válaszoló a kismamabloggal, meg a pénzes "segítséggel" kapcsolatban. Én is szoktam olvasni a blogját, és tényleg ír jókat is.
Csak kíváncsi voltam, hogy a többiek milyen oldalakat olvasgatnak.
A dilidominó is nagyon jó, azt is szoktam:))

Nincs konkrét oldal. Ha valamire kíváncsi vagyok, beírom a keresőbe, és átnézem mit ad ki.
Sajnos Vida Ágival kapcsolatba nekem is vannak fenntartásaim, olvastam már tőle olyat, amihez maximum anyai tapasztalata van, de szakmai kompetenciája nincs. (pl. én is kérdeztem is tőle, kvázi teszteltem, és ahelyett, hogy más szakemberhez irányított volna, úgy írta a választ, mintha orvos lenne)

Sőt! Biztos, hogy sok hasznos tanácsot tudna adni...ha lenne rá ideje:)))
Én is innen-onnan tájékozódom, de egyik oldallal sem vagyok kibékülve teljesen, van amikor teljesen ellentétes dolgokat írnak, állítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!