Milyen anyagi károkra és további következményekre lehet számítani, ha a sétálón biciklizve belerohanok egy babakocsiba? Mi hogyan rongálódik meg? Milyen reakciók lesznek?
9
Attól még hogy nő,megölheti a gyerekeket?
HA a lányom megöli a unokádat,mit fogol érezni?
Amúgy 9-es!
Ha én gyerekemet valaki megölnê/gyomoréká teszi,garantálni fogom neki,hogy kezdjen el gyorsan imádkozni,és Gyóni,mert ami kapni fog tőlem az nem teszi szebre!
Akár nő akár férfi,tök mind1.
Őrület mennyi az agresszív barom.
Eleve miért kell rögtön azt feltételezni, hogy szándékosan okoz a biciklis balesetet? Másrészt simán lehet, hogy anyuka tolja ki elé a babakocsit. Az emberek nagy része úgy megy, mint a vakegér. Anyuka sétál, meglát valamit a kirakatban, már fordul is arra, jön a bringás, paff, meg is van a baj. Nem kell ehhez gyorsan jönni, ha gyalog vagyok is simán kilépnek elém bárhonnan. Nyilván gyalog egyszerűbb megállni.
Én amúgy meg vagyok győződve róla, hogy emiatt a hozzáállás miatt van annyi cserbenhagyásos baleset. Mint az állatok, mindenki azonnal erőszakkal akarja rendezni a problémáját. Mintha az bármit megoldana, vagy visszacsinálna.
17# nem tudom nálatok hogy van, de nálunk a Sétáló utcában behajtani tilos tábla van, úgyhogy szabályosan be se mehetnek oda a biciklisek.
Úgyhogy ha carik a táblára és behajt, basszus figyeljen oda, hogy a kismama vagy egy gyerek vagy egy kutya bármikor elé fordulhat... nem még neki álljon feljebb.
Hol írtam én olyat, hogy a biciklis tette rendben van? Nincs rendben. A rendőr már eleve azért megbüntethetné, mert sétáló utcán biciklizik. Nem kell ahhoz baleset sem.
Én arra reflektáltam, hogy itt majd az összes válasz arról szól, hogy hogyan és milyen brutálisan vernék agyon a biciklist. Mert ez sincs rendben. Emberek vagyunk, nem állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!