Ez lehet a rengeteg nem alvás következménye? Volt így valaki?
Figyelt kérdés
13 hónapja amióta megszületett a kislányom nem aludtam 2 óránál többet egyhuzamban. Nagyon rossz alvó volt az elejétől fogva. Most kb 4 napja van hogy este 10-reggel 10ig alszik. Én pedig egyáltalán nem tudok előbb felkelni pedig egyszerűbb lenne. Még amikor mászik át hozzám akkor is alig tudok felkelni olyan agyonütöttnek érzem magam. Eddig nem volt ilyen gondom pedig tényleg alig tudtam aludni. De tényleg már szégyenlem magam hogy anya vagyok és fél 10-kor kelek fel...2019. okt. 29. 13:42
1/4 anonim válasza:
Most neked az a problémád, hogy nem tudsz felkelni csak fél 10kor, közben a gyerkőc 10ig alszik?
Tojd le, aludj élvezd ki, amíg tart, mert lehet átmeneti...
2/4 anonim válasza:
Örülj neki, hogy tudsz aludni. Én annyira hozzászoktam a rendszeres keléshez, hogy hiába alszik már 5 akár 6 órát is egyben a lányom én ugyanúgy kelek óránként..
3/4 anonim válasza:
Nekem mindegyik 9 körül kel, én is alszom addig velük. 😊
4/4 anonim válasza:
És mégis ki a fene előtt szégyenled magadat? :D Jön az "alvásrendőrség"? Figyu az enyém lassan 2.5 éves...én azóta nem alszom, éjjel többször kelek. Alszok, ameddig hagy, nem problémázok ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!