Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha szülés után 'szűkebbre...

Ha szülés után 'szűkebbre varrnak', annak milyen előnyei és következményei lehetnek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
A bejárat lesz csak szűkebb belül nem, vagy nem feltétlen.
2021. febr. 1. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, mennyire előny, de nekem hónapok kellettek, mire nem fájt a behatolás, és több, mint egy év, mire újra élveztem a szexet.

Ez a helyzet a férjemnek se volt előnyös.

2021. febr. 1. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen előnye nincs, csak hátránya. Attól hogy a bejárat mereven szűk, belül még "harangozhat", a nőnek pedig 100% hogy kellemetlen, fájdalmas.

Egy undorító szexista szokás a "husband stich".

2021. febr. 1. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
jézusom, ez udorító
2021. febr. 1. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs előnye

Feszül

Ég

Fàj

Be is tud repedni a szextől..így egyik félnek sem előnyös

Férfinek figyelni kell nagyon, nőnek meg sokáig kellemetlen, akár ötökre, amit egy hüvelyplasztika hozhat esetleg csak helyre

2021. febr. 1. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
Hát szerintem még mindig jobb, mint az én esetem, hogy össze sem varrtak rendesen, mert idézem: "nem tudom összeilleszteni a sebszéleket!" (béna kis rezidens lánykát hagyták egyedül dolgozni). Így még a bejárat sem szűk, totál tág az egész, és rondán is néz ki.
2021. febr. 1. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

A hüvelyedet intimtornával tudod szűkíteni...

Sajnálom az esetedet

Engem sem varrtak, repedtem . Gyógyult magától.. de semmi gondom azon felül, hogy hüvelysérvem lett

2021. febr. 1. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Már akinek megy az intimtorna - van, aki sem otthon, sem tanfolyamon nem tudja megfelelően elsajátítani, nekem sem sikerült. Csak marha jó a marketingje, azt meg már "elfelejtik" reklámozni, hogy ilyen is előfordulhat.
2021. febr. 1. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
#8 ilyen szempontból nem különböző bármilyen más testmozgástól. sose állította senki, hogy minden való mindenkinek
2021. febr. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!