Ha szülés után 'szűkebbre varrnak', annak milyen előnyei és következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 18:13
1/9 anonim válasza:
A bejárat lesz csak szűkebb belül nem, vagy nem feltétlen.
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, mennyire előny, de nekem hónapok kellettek, mire nem fájt a behatolás, és több, mint egy év, mire újra élveztem a szexet.
Ez a helyzet a férjemnek se volt előnyös.
3/9 anonim válasza:
Semmilyen előnye nincs, csak hátránya. Attól hogy a bejárat mereven szűk, belül még "harangozhat", a nőnek pedig 100% hogy kellemetlen, fájdalmas.
Egy undorító szexista szokás a "husband stich".
5/9 anonim válasza:
Nincs előnye
Feszül
Ég
Fàj
Be is tud repedni a szextől..így egyik félnek sem előnyös
Férfinek figyelni kell nagyon, nőnek meg sokáig kellemetlen, akár ötökre, amit egy hüvelyplasztika hozhat esetleg csak helyre
6/9 anonim válasza:
Hát szerintem még mindig jobb, mint az én esetem, hogy össze sem varrtak rendesen, mert idézem: "nem tudom összeilleszteni a sebszéleket!" (béna kis rezidens lánykát hagyták egyedül dolgozni). Így még a bejárat sem szűk, totál tág az egész, és rondán is néz ki.
7/9 anonim válasza:
A hüvelyedet intimtornával tudod szűkíteni...
Sajnálom az esetedet
Engem sem varrtak, repedtem . Gyógyult magától.. de semmi gondom azon felül, hogy hüvelysérvem lett
8/9 anonim válasza:
Már akinek megy az intimtorna - van, aki sem otthon, sem tanfolyamon nem tudja megfelelően elsajátítani, nekem sem sikerült. Csak marha jó a marketingje, azt meg már "elfelejtik" reklámozni, hogy ilyen is előfordulhat.
9/9 anonim válasza:
#8 ilyen szempontból nem különböző bármilyen más testmozgástól. sose állította senki, hogy minden való mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!