Mikor legyen fülbevalója?
Figyelt kérdés
Kislányom 13 hónapos. Még nincs kilőve a füle. Most gondolkodok rajta, de lehet mar késő. Sokkal hamarabb kellett volna vagy már megvárni míg idősebb lesz? Van tapasztalat ennyi idős kislánnyal hogy viselik?2021. jún. 27. 13:05
11/14 A kérdező kommentje:
Nekem babakent szúrták át. Aztán bölcsiben nem lehetett, be is nőtt. Újra kellett lyukasztani. Azóta ritkán viselek fülit, van hogy eg, évig sem, nem forrt be. Ferjem tinikorában kilövette, de kb azota sem hord fülbevalót( hálistennek 🙊) neki azóta sem forrt be. ( huszonéve)
2021. jún. 27. 18:19
12/14 anonim válasza:
Ezbtok erdekes, mert en,amint irtam a lányomnak 3szor lett lyukasztva, mert mindig osszeforrt neki, ezert kellett ujra lyukasztani.
13/14 anonim válasza:
Nekem sem forrt be sokáig. Újszülött koromban lett lyukasztva, kb 10 éves koromig nem volt kivéve. Aztán harminc éves kortól kezdtem újra fülbevalót hordani, és simán volt lyuk.
14/14 anonim válasza:
Nekem nem szúratták ki a szüleim, és ennek örültem, hogy meghagyták a lehetőséget, hogy én döntsem el. Azóta sincs kiszúrva, pedig középkorú vagyok. Úgy döntöttem, a lányomnak is meghagyom ezt a lehetőséget. Ő elsős korában úgy döntött, hogy akar fülbevalót. Lett neki. Örült, hogy ő dönthette el, hogy legyen, milyen legyen, mikor legyen. Azóta már van egy plusz lyuk is, és még kettőt akar. Ezekben nem akadályozom, sőt. Nálunk pozitívan jött ki mindkét esetben, hogy nem lett babakorban kiszúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!