Van fülbevalója a lányodnak?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikor lövetted ki a fülét?2018. jan. 9. 15:50
1/48 anonim válasza:
A 3 évesnek van, 8 hónaposan lövettük ki. Minden rendben volt. A 8 hónaposnak még nincs, majd tavasszal.
2/48 anonim válasza:
4,5 éves, nincs.
Majd ha akar elmegy és kilöveti magának ha nagy lesz
3/48 anonim válasza:
14 éves, van neki, de nem hordja. 6 éves volt, amikor úgy döntött, szeretne fülbevalót
4/48 anonim válasza:
Még nincs. Most lesz 1 éves. És anyósék már állandóan ezzel piszkálnak hogy lövessük már ki a fülét...
Én nem is tudom igazából mi lenne a helyes. Lehet meg kéne várni azt hogy majd amikor ő akarja akkor legyen neki...csak nem mertem még mondani.
5/48 anonim válasza:
2 hetesen
Azóta van füllbevalója most 9 éves semmi gond nem volt idáig
6/48 anonim válasza:
Nincs. 2 éves. Én ovisként kértem, és örülök hogy megadták a szüleim a lehetőséget, hogy én dönthessek. Ezért nem lövettem ki neki sem.
7/48 anonim válasza:
Van neki. 1,5 hónaposan lövettük ki.
8/48 anonim válasza:
Nincs. 7 hónapos, majd ha ő akarja kilövetjük.
9/48 anonim válasza:
4 hónaposan lövettem. 6 éves és nagyon szereti a lencse fülbevalóját :)
10/48 anonim válasza:
4 naposan szúrták a kórházban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!