Mit veszel a 10 éves lányodnak karácsonyra? Nekem ikreim vannak, két 10 éves lány.
Én igaz 12 kettő vagyok (lány), de még olyan játékkal is eltudok lennni, ami a 4 éves öcsémnek van, nem hogy ami a 10 éveseknek:). Én aminek nagyon örülnék lehet egy házi állatt, persze nem tudom milyen a házatok, hogy kertes ház, panel, de végül én mondjuk hullámos papagájt kaptam, ami nyílván egy papagáj, magányban csendes, szelidíthető, és pozitív kihatással lenne a lányokra, mondjuk felelősség tudatosabbak lesznek, és ezt mind a ketten kaphatnák. Viszont a legtöbb szülő nem örül az állatoknak, pláne ha ismeri gyermekét és tudja ő nem fogja gondozni, ezért a szülőnek kell. Esetleg elmehetnének egy hétre akár Eger szalóki fürdőre, akár Gyulára, vagy valami panzióba, és így megint le lenne tudva a két lány ajándéka.
Most így többet nem merek mondani, mert nem tudom a lányoknak az igényeit, vagy is hogy kényesek-e, vagy beérik egy Milka csokival... :/ Ezt csak példának mondtam...
Ha esetleg valamit tud mondani a lányokról, talán tudok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!