Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mièrt tőlem akar gyereket a...

Mièrt tőlem akar gyereket a párom?

Figyelt kérdés

Lehet idióta kérdés de érdekelne mert nem látom benne a logikát. 8 éve vagyunk együtt nem sokára esküvő is lesz.

Értem ő szeret én is őt, általában ezért senki nem akar a szereteinek fájdalmat okozni de a szülés fáj....akkor most mégis.

Viszont én nem akarom magam ekkora fájdalomnak kitenni elvégre az én testem és rosszul viselem a fájdalmat egy sima foghúzás is katasztrofa nálam és 1-2 hét min. amíg túl leszek rajta.

Mondtam neki örökbe is fogadhatunk gyereket vagy akár béranyaságba is bele mennék örömmel, de neki úgy már nem kell gyerek és nem értem miért nekem akar fájdalmat miért nem jó ha más szüli meg a gyerekét de én nevelem fel?!

Ezt nem tudja meg magyarázni vagy csak kerüli a témát de én szeretném megérteni miért lehet ez

2021. jún. 26. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Azért akar neked fájdalmat okozni, mert utál. Most ez a kérdés remelem nem komoly, de tényleg.
2021. jún. 27. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Ez akkora troll kerdes. Olyan nem letezik, higy 8 ev alatt egyszer se legyen szo gyerekvallalasrol csak eskuvo elott. Vagy eddig csak abban egyeztetek meg, hogy lesz gyerek, de arrol mar nem esett szo, hogy milyen modon.

Ha komoly a kerdes, akkor remelem, hogy a parodnak lesz annyi esze, hogy keressen egy masik not.

2021. jún. 27. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Öhm, még most mondd le az esküvőt, mert piszkosul nem egyezik a jövőképetek.

Eleve nem is értem, hogyha ilyen alap dologben nem tudtok megegyezni - itt NINCS kompromisszum! -, minek pazaroltok el 8 évet egymásra, mikor úgyis elváltok, csak idő kérdése.

Ugyanis a pasid még 45 évesen is lehet apa egy megfelelő csajjal.

2021. jún. 29. 16:48
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

"a barátnője annyira gyengeelméjű, hogy a szülést szimpla fájdalomokozásként fogja fel..."

Jó, azért nem kell gyengeelméjűzni azt, aki a szülés miatt nem akar gyereket. Nekem is ez az egyik indok, nem akarom ennek kitenni magam, nekem nem ér meg ennyit egy gyerek.

Az viszont valóban érthetetlen, hogy ez a téma 8 év alatt fel sem merült és nem lett átbeszélve.

2021. jún. 30. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!