1-1,5 éves kislányra adtok fürdőruhát, vagy csak pelenkában strandol?
3-as,
"Míg az UV szűrős ruházat nedvesen és szárazon is véd a sugarak ellen, addig a pamut pólók szárazon sem képesek erre, nedvesen pedig még többet veszítenek ezen tulajdonságukból. Ezen kívül, a pamut felsők vizesen kényelmetlen viseletek, plusz dörzsölődést is okoznak."
Csak egy fürdőbugyiban strandol. A saját kertben meztelenül. Mindig árnyékba megyünk, és kb félóránként lekenem naptejjel.
Jól hangzik az UV-szűrős ruházat, de a lányom a légkondis lakásban is tépi le magáról a vékony pólót, nem hiszem, hogy a forró strandon olyan kényelmesen érezné magát benne.
7, pont ugyanolyan érzetre az UV-szűrős ruha, mint a fürdőruha anyaga. És sokkal egészségesebb, mint tetőtől talpig kenegetni. Így csak a kilógó részeket kell.
5 évvel ezelőtt még itthon ufónak néztek, tengerparti nyaraláson viszont teljesen természetes látvány volt már akkor is. A minap strandoltunk és feltünt, hogy kezd megfordulni itthon is az arány, egyre több szülő tartja jó ötletnek. Amúgy én is viselem.
1# vagyok
Nem kezes lábasra gondoltam hanem napozósra 😅
Vízben nem érdekli mi van rajta, csak víz legyen, kintre pedig árnyékba vonulva vagy pucéran, vagy pelusba.
És a fa árnyék ,nem ad 100%os árnyékot ugye, helyenként oda süt a nap a medencénkhez, azért jobbnak látom így őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!