Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 6 éves gyerek érezné azt,...

Egy 6 éves gyerek érezné azt, hogy csak a pénz miatt kedvesek vele az emberek? Azért bújhatott oda az oldalt álló nagynénjéhez, mert csak ő szereti igazán?

Figyelt kérdés

Anyám unokatestvérének és a feleségének a temetésén voltunk. Anyám unokatestvérének van 4 testvére, és van egy 9 éves, egy 6 éves és egy 5 éves gyereke. A két nagyobbik gyerek eljöhetett a temetésre. Azt beszélték a temetésen, hogy mindenki a gyerekekért harcol: nagynénik, nagybácsik, nagyszülők. Állítólag valamilyen pénzért, vagyonért, amibe most nem mennék bele, mert nem tudom, milyen vagyona volt anyám unokatestvérének, de a lényeg az volt, hogy mindenki azért harcol. A két nagyobbik gyerek ott volt a temetésen, és a 4 testvér (anyám unokatesójának 4 testvére), abból 3 megállás nélkül játszotta a fejét. Nagyon látszott, hogy kamuból sírnak, és nagyon mesterkéltek voltak mindannyian. Látszott rajtuk, hogy a sírásuk nem őszinte. Amikor mentünk részvétet nyilvánítani, akkor is olyan 'nem-természetesek' voltak. A három testvér a toron babusgatta a gyereket, ölelgették, puszilgatták. A két gyerek közül a kisebbik sírva fakadt, és nem az őket babusgató testvérekhez bújt oda, akik ott voltak mellette, hanem a tőle 4-5 méterre lévő 4. testvérhez futott oda. A 4. testvér nem sírt, de nem is játszotta meg magát, mint a másik 3 testvér.

Amikor ezt beszéltük, akkor mondták, hogy a legkisebb nagynénjükhöz kellene kerülnie a gyerekekhez, mert amikor a kislány elkezdett sírni, akkor kiszállt a legidősebb nagynénje öléből és hozzá futott, mert érezte, hogy ő a nagynénjének meg a nagybátyjainak csak a pénzért kell.

Most ez tényleg igaz lehet?

2021. jún. 21. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még 4 évesen is éreztem. Apámat utálta anyám családja (anyja, apja, testvérei, rokonok), és az apámra hasonlító testvéreimet is utálták. Én anyámra hasonlítok, ezért engem "imádtak". Ez a nagy "imádás" csak akkor nyilvánult meg, amikor a tesóim is ott voltak. Nekem vettek tiktakot, nekik nem. Engem elvittek Nyíregyházára az állatkertbe, őket nem. Nekem begöndörítették a hajam, nekik nem.

Úgyhogy éreztem. Éreztem, hogy csak azért törődnek velem, hogy a testvéreimen keresztül apámnak fájdalmat okozhassanak.

2021. jún. 21. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érezheti. Miért ne érezhetné? Elvégre gyerek, és nem hülye.
2021. jún. 21. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát... nekem nagynéném pénzes, egyedülálló, gyerektelen 75 feletti.

Ne tudd meg mi megy az unokatesók között. Felváltva nyalják a picsáját.

Mivel én nem szeretem ha kakás az orrom, ezért én kivagyok tagadva az örökségből, de legalább nem kell elviseljem a vén, gonosz (mert az!) csoroszlyát. De azok nagy mélységekbe süllyedtek hogy ki mennyit kapjon meg az 5 házából, meg a milliókból a bankban. Szerencsétlen még meg se halt, de már vagy 10 éve dörzsölgetik a mancsukat és várják hogy felfobja a talpát.

Na ilyen emberek vannak.

Kicsit zavaros a sztorid, de ha jól értettem amit értettem akkor elképzelhető hogy érzi hogy a pénze kell.

2021. jún. 21. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tudjátok ki jutott eszembe? Paris és a Jackson-klán MJ búcsúztatásán.

Ott is Marlon meg Randy (?) milyen nagy alakítást levágott a búcsúztatón, hogy hogy szerették ők a bátyjukat. Megjátszott volt az egész. Amikor a kis Paris ment, akkor az egész család ott simogatta a beszéde alatt, meg bátorították, és amikor sírva fakadt, akkor nem a nagybácsijaihoz, hanem Janetthez ment. Janet végig ott állt a gyerekek mellett egész végig, simogatta őket, Parisnak és Blanketnek végig fogta a kezét, Blanketnek és Princenek vett innivalót, gondoskodott róluk, a pénzéhes fivérek meg csak akkor ölelgették őket, amikor vette őket premier plánban a kamera.

2021. jún. 21. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nálunk is ez megy! Nagybátyámnak van két emeletes háza és egy nyaralója a Balatonnál, és megy a rokonok között a versengés. Idén tavasszal szerencsétlen elkapta a covidot, már mind azt beszélte, hogy kié lesznek majd a házak és a nyaraló, de pechükre az öreg olyan szépen viselte a fertőzöttséget, hogy 6-8 napos köhögésen meg egy kis szédülésen, orrfújáson, hőemelkedésen túl semmi baja nem volt. Ezek meg már akkor mentőt akartak hívni, amikor egy kicsit berekedt a torka.
2021. jún. 21. 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érezheti, tudhatja. Főleg hogyha előtte nem keresték a társaságukat, nem játszottak velük, most meg hirtelen mindenki babusgatja őket.
2021. jún. 21. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A kisgyerekek nem érzik, hanem tudják az ilyet. Őket nem lehet ilyen mézes-mázossággal elvarázsolni, nem lehet egyszeri-kétszeri jófejkedésből egy életen át meglenni. Ráadásul nem hülye, látja ő, hogy mi a helyzet: meghalt a pénzes tesó, egy darabig kellenek a kölykei akkor.

De amúgy vigyázni kell szerintem a kisebbik nagynénivel is, mert amíg a nővérkéje meg a bátyjai/öccsei aktívan színészkedtek, ő lehet, hogy passzívan. Tehát lehet megjátszotta ő is ezt a gondoskodó nagynéni szerepet, és azért rohant oda, mert sokkal többet találkozott a kisebbik nagynénjével, mint a nagyobbikkal és a nagybátyjaival.

2021. jún. 21. 17:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyébként megnéztem azt a Paris Jacksonos videót, amit a 4. Válaszadó írt. Íme arról is a véleményem, csak hogy alátámasszam a 7. hozzászólásomat:

Először Jermaine beszél, kicsit rájátszik. Aztán jön Marlon Jackson, akiről már megszólalása előtt tudja az ember, hogy színészkedni fog. Ezt is teszi, hatalmas színpadi beszédben mondja el, amit el akar mondani, csakhogy a nézők, a rajongók megkedveljék és mégnagyobb szimpátiát érezzék iránta. Eközben a 4. válaszadóval felavatott Janet Jackson végig azon van, hogy vegye őt a kamera, először bebújik Marlon mögé, rá akar fejjel dőlni Marlonra, de mivel a férfi magasabb nála, ő meg magassarkúban van, így gomdolkodik, hogy melyik oldalra férne be. Először megindul balra, de látja, hogy Jermaine és LaToya ott van, így elkezd jobbra sasszézni. Ott találja magát Paris mellett, akit elkezd hatásvadász módon puszilgatni meg a kezét fogni. Majd amikor Paris odamegy és beszél, akkor is mesterkélten a família összes tagja simogatja és veregeti a vállát, ezt is hatásvadász módon. Paris szerintem csak azért az ő karjaiba omlott, mert előtte fél perccel az ő fejecskéjét puszilgatta Janet, és mert ő volt hozzá legközelebb.

2021. jún. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.