Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a másfél éves...

Mit tegyek, ha a másfél éves gyerekem mindenhol lefekszik a földre és vergődik?

Figyelt kérdés

Ha otthagyom a földön és tovább.megyek, akkor jön utánam és ott előttem lefekszik a földön.

Ha felveszem, rángatózik és üti az arcom.

Ha megfogom a kezét, akkor visít és húzatja magát.

Már lassan nem is merek vele kimenni az utcára, meg úgy sehova se, mert mindenki minket néz, és rohadt idegesítő.

Ne jöjjön mindenki azzal, hogy "jaj, az enyém is ilyen", meg "majd elmúlik". Megoldásokat szeretnék. És nem kell kioktatni, hogy nekem mosolyogva kellene ehhez viszonyulnom és milyen anya vagyok, hogy nem csattanok ki az örömtől, hogyha a boltba vagy buszmegállónál lefekszik a gyerekem hisztizni, és ordít, mint aki most tudta meg, hogy lemészárolták a fél családját.

2021. jún. 21. 10:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok

Kerestem a részeket de az eredeti sorozat, "Segítség, szülő vagyok" kb sehol sem fellelhető :(

A szuperdada visszatér, ami a youtube-on van az nem az igazi :(

Ezt iszonyúan sajnálom, mert nagyon sok hasznos módszert mutat be.

Könyvet viszont írt a hölgy, azt le lehet tölteni arról az oldalról, aminek nem mondjuk ki a nevét, talán érdemes azt beszerezni (én biztos letöltöm)

2021. jún. 21. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!