Kell fizetnem gyerektartást 18éves korig ha nincsen bejelentett munkahelyem, de vannak a nevemen ingatlanok?
Figyelt kérdés
Pl. Az állam nem fogja kifizetni helyettem a gyerektartást ha nincs munkahelyem?
Ha nem fizetem, gondolom elveszik az ingatlanjaim?
2021. jún. 19. 16:42
31/35 anonim válasza:
Hát egy ilyen gondolkodású palit én nem neveznék férfinak, csak fiúnak.
33/35 anonim válasza:
31 ezzel is teljesen egyet tudok érteni
34/35 anonim válasza:
Hát csak irasd is át az ingatlanjaidat, ha van kedved egy rakás illetéket fizetni, aztán ha nincs miből behajtani, akkor jó lesz neked a böriben. Azért azon majd gondolkodj el, milyen munkát kapsz a későbbiekben, ha bejegyzik az erkölcsi bizonyítványodba, hogy voltál börtönben.
35/35 anonim válasza:
Oh és nem úgy megy ám, hogy ülsz 5 hónapot és azzal letudva 25 éves koráig (ha addig tanul) a gyerektartás.
25 év sok idő, jó párszor le tudnak sittelni érte.
De a gyerek szempontjából végülis teljesen mindegy, hogy ülsz vagy fizetsz, ő mindenhogy megkapja a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!