Nem tudom felgoldozni az 6 évvel ezelőtti koraszülést, mit tehetnék?
Sziasztok 6 évvel ezelőtt volt egy koraszülésem, hellp szindróma miatt, mivel a baba kicsi súllyal született több mint 1 hónapig voltunk a PIC-en.Azóta megszületett második babánk is, akire 2 évet vártunk mert nem sikerült teherbe esnem, ez a terhesség sem volt teljesen problemamentes de időre született a kicsi.Azóta mindkét gyerkőc rendben van, egészséges nagyon szeretem őket.
Mégis sokat sírok, feszült vagyok, ingerült, nem sikerült feldolgozni a koraszülést, a kórházban töltött idóőszakot, a teherbeesési gondokat stb. pedig voltam pszichológusnál, mégsem segített.Nővérem terhes és teljesen problémamentes terhessége van. Az jut eszembe, hogy nekem mennyi problémám volt, én miért érdemeltem ezt az élettől, Istentől, vele meg egy a genetikám és nála meg semmi.Ne értsetek félre nem akarom, hogy neki baja legyen, az bánt, hogy én miért kaptam azt a sok sz@rt amit. Ezt az érzésemet el sem mondhatom senkinek a családomba,mert tuti keresztrefeszítenének, hogy hogy gondolhatok,érezhetek így,viszont így névtelenül, arctalanul muszáj volt kiírnom magamból.
Kérlek ne bántsatok így is kivagyok!Csak segítő szándékú hozzaszólásokat légyszi.
Igen, teljesen igazatok van!És szégyellem magam amiért így érzek, és tudom, hogy szar ember vagyok de nem tudok ellene mit tenni, vagyis nem tudom, hogyan tudnék ellene tenni.Illetve azzal is tisztában vagyok, hogy sokkal rosszabbul is járhattunk volna.
Lehet azért is erősödött fel bennem ez az érzést most, mert mostanában lesz a nagy szülinapja és feljönnek a rossz emlékek.
A férjemmel teljesen rendben vagyunk,szeretnénk 3. babát.
Szakember....
Ez azért durva, hogy még mindig a 6 évvel ezelötti dolgokon rágódsz, mikor okod nincs rá... van 2 egészséges gyereked. Mi kell még?!
6 hónap?! Az elég kevés....
Nekem egyéb családi okokbol kellett pszichológushoz járnom, nekem a 2 év kevés volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!