Miért baj az sokaknak, ha valaki nem dolgozik évekig vagy amíg gyereket nevel?
Több ilyen választ láttam mostanában, csak egy példa: valaki írta, hogy nehéz lesz visszamenni dolgozni x év után és erre jött több negatív válasz, hogy eltartott, kitartott, nincs jogod panaszkodni, …
Én úgy gondolom, hogy az elsődleges kérdés az, hogy egy család gyerekekkel mit engedhet meg magának. Ha szükség van rá, hogy mindenki visszamenjen dolgozni, akkor egyértelmű, hogy mi a helyes. Ha nincs, akkor rengeteg lehetőség van: anya marad otthon, apa marad otthon, részmunkaidőben megy vissza,…
Miért gond ez? Miért van mindenki lehurrogva és lepontozva, aki az otthonmaradást választja.
Lehet jönni a külföldi rendszerrel de itthon bajosan tudná bölcsibe küldeni a gyereket meg ha vissza is akarna valaki menni. Mert nincs elég hely.
Egyébként szerintem jó hogy 2 éves korig otthon lehet lenni.
4-es és arról ki tehet hogy neked egy ilyen alja nőre volt/van igényed aki szolizgat, vásárolgat és elnézi hogy te szakadtan jársz?
Ez az eset mikor a nőt agybafőbe veri a pasija de le nem lépne.
Tudod ki milyet szakít, olyat szagol. A te választasodról nem tehet sokmillió más nő aki emberszámba veszi a saját férjét. Meg ne magyarázd már be magadnak, hogy a te eseted a nagyátlag.
27es, 26 os vagyok, és nem vagyok leszbikus, nem kéne punci, van sajátom köszi :-D
De a pofámról lesülne a bőr ha a férjemnek kéne eltartania, mikor nincs oka hogy otthon heverésszek, mert a gyerek oviban vagy bölcsiben, esetleg iskolában van.
Bár aki pasiként ezt tűri,az valóban jó nagy balek és megérdemli az ingyenélő asszonykáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!