Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy nem...

Ez azt jelenti, hogy nem szeretem a gyerekem?

Figyelt kérdés

Az itthoni napokat a gyerekkel rosszul élem meg. Összefolynak a napok, hetek, hónapok, olyan egyforma minden napunk. A monotonitást se nagyon bírom.

Igazából én sose gondolkodtam eddig azon, hogy szeretem-e a gyerekem, azon se gondolkodtam, hogy megérte-e gyereket vállalni.

Május végén kórházba kerültem mandulatályoggal. Kiműtötték a tályogot (a mandulám nem vették ki). 11 napot töltöttem a kórházban, és ha visszagondolok azokra a napokra, akkor egyáltalán nem hiányzott a gyerekem. Se az otthonlét, se a házimunka. Amikor jöttünk haza a kórházból, nem volt bennem az a taszító érzés, hogy "jaj, haza kell jönni a gyerekhez", de az se volt bennem, hogy "jaj, végre láthatom 11 nap után".

Ez azt jelenti, hogy nem szeretem?

2021. jún. 12. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%

Nem akartam és ez óriási különbség!

Persze legyetek csak szolidárisak a kérdezővel, mintegy önigazolásként.

2021. jún. 12. 20:21
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez az, hogy nem akartad, vagyis nem voltál képes rá. Egy gyerek, ha egészségesen van nevelve, akkor elvan az apjával is, sőt, kell neki az idő az anya nélkül.
2021. jún. 12. 20:24
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
Nem, szerintem ez azt jelenti hogy érdemes fölkeresned egy pszichológust (szülés utáni? Nem írtad mekkora a gyerek) depresszióra hajazó tünetek miatt.
2021. jún. 12. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
Olyan mintha minden mindegy lenne neked ez inkább depresszio. Én nagyon fulldokoltam amig csak otthon kellett lenni a gyerekkel amiota kozossegbe jar es en is nagyjabol minden ok. De meg igy is szokott hianyozni ha esetleg reggeltol estig nem látom furcsa h neked nem pedig mondom messze vagyok en az osanyaktol!
2021. jún. 12. 21:03
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

Én sem szeretem a gyereket, annak örülök ha keveset látom és nem idegesít.. Régen is csak a férjem tartotta bennem a lelket, mert majdnem megöltem magam a gyerek miatt.

Te lehet csak depressziós vagy.

2021. jún. 12. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
A monotonitás a te hibád. Gyerekekkel is lehet élni rendesen az életed és nem otthon gubbasztani anyásan.
2021. jún. 12. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
És mégis hova lehet menni pici gyerekkel? Max akkor, ha jó baba. Úgy nem jó programot szervezni, hogy a program felében ordít a gyerek, a másik felében meg szopik.
2021. jún. 12. 22:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem szoktak olyan fájóan hiányozni, sőt... ettől még szeretem őket, csak az elmúlt 12 évem nagyon rázós volt általuk, és ahogy kinéz még csak ezután jön a java. Amióta vannak gyerekeim, tökéletesen megértem azokat, akik nem akarnak. Sokan vannak így sztem, hogy nincs egy határozott véleményük, hogy nem akarnak gyereket, aztán lesz, és ha még problémásabb(ak) is netán, akkor onnantól annyi, arról szól az élet, hogy próbálod túlélni. Az pedig külön öröm, amikor a szuperanyucikák a nyugis természetű gyerekük személyiségét az ő csodálatos érdemüknek tartját, és feszt ömlengenek, hogy mindenki utálatos sz@r ember aki csak néha egy kis levegőhöz jutna.
2021. jún. 13. 06:05
 19/19 anonim ***** válasza:
A válaszomat törölték,miért? Semmi durvát nem írtam..hihetetlen már ez az oldal de komolyan...
2021. jún. 13. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!