Ez azt jelenti, hogy nem szeretem a gyerekem?
Az itthoni napokat a gyerekkel rosszul élem meg. Összefolynak a napok, hetek, hónapok, olyan egyforma minden napunk. A monotonitást se nagyon bírom.
Igazából én sose gondolkodtam eddig azon, hogy szeretem-e a gyerekem, azon se gondolkodtam, hogy megérte-e gyereket vállalni.
Május végén kórházba kerültem mandulatályoggal. Kiműtötték a tályogot (a mandulám nem vették ki). 11 napot töltöttem a kórházban, és ha visszagondolok azokra a napokra, akkor egyáltalán nem hiányzott a gyerekem. Se az otthonlét, se a házimunka. Amikor jöttünk haza a kórházból, nem volt bennem az a taszító érzés, hogy "jaj, haza kell jönni a gyerekhez", de az se volt bennem, hogy "jaj, végre láthatom 11 nap után".
Ez azt jelenti, hogy nem szeretem?
Nem akartam és ez óriási különbség!
Persze legyetek csak szolidárisak a kérdezővel, mintegy önigazolásként.
Én sem szeretem a gyereket, annak örülök ha keveset látom és nem idegesít.. Régen is csak a férjem tartotta bennem a lelket, mert majdnem megöltem magam a gyerek miatt.
Te lehet csak depressziós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!