Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok esélyt így az apukának...

Adnátok esélyt így az apukának vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves lányom, akivel az apja egészen idáig nem foglalkozott. Most kezdődött a gyerekelhelyezési per, 50-50%-os gyerekfelügyeleti jogot akar, amit én nem szeretnék engedni.

Mert csak azért akarja az 50-50-et, mert már nem kel éjjel, nem kell pelenkázni, elmúlt a dackorszak, a saját ágyában alszik és eljátszik többnyire magában. Amíg ezeket nem tudta, addig le se kakkantotta a gyereket. Most akar jönni azzal a dumával, hogy ő megváltozik. Igen, biztos megváltozik, ideig-óráig.

Meg azért se akarom engedni, mert az 50-50 csak úgy működik, hogyha az elvált felek jól tudnak kommunikálni egymással, ami rólunk nem mondható el. Meg azt akarja ellenem fordítani, hogy én a kapcsolattartást nem akarom neki megadni és nem beszélek vele. Ez azért van, mert durván, csúnyán beszél velem, és ezt már nem bírom elviselni. De a gyereknek mindig odaadom a telefont, csak én nem szólok bele.

Ti megengednétek apukának az 50-50-et?

2021. jún. 11. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Esetleg valami próbaidőt kipróbálni? Pl fél évig megy az 50-50 és utána leulni ujratargyalni. Nem is kell tudnia róla, különben van esély arra, hogy megjatsza magát. Ha meg nem hozza az elvarasokat és továbbra is leszrja a gyereket, akkor meg maradhat hétvégi apukanak
2021. jún. 11. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson!

Ezt nem ítélik meg, csak akkor, ha ti megegyeztek, ebben neki még csak érvelési lehetősége sincs, nyugodj meg. Ha belegyeznél, csak a gyerekkel tolnál ki, fogalma sincs az elmondottak alapján a gyerek gondozásról, nevelésről.

2021. jún. 11. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
NEM!
2021. jún. 11. 18:23
 4/10 babyboom567 ***** válasza:
100%
dehogy
2021. jún. 11. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Biztos hogy nem.
2021. jún. 11. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt.

Hogy aztán könyörögjek mindenért hogy ezt is azt is alá kell irni mert vinni kell a suliba leasni meg stb?

2021. jún. 11. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért akarja az 50-50t, hogy ne kelljen fizetnie. Tessék, spóroltam neked pár évnyi csalódást.
2021. jún. 11. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán hogy merül fel benned, hogy erről egyáltalán tárgyalj? Hogy jut eszedbe a gyerekedet az élete felében egy alkalmatlan, megbízhatatlan, agresszív alak gondozásába adni, és ezzel őt veszélyeztetni?
2021. jún. 11. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Ebben az esetben nem

Egyébként ha kicsit is ellenzed nem mennek bele az elhelyezésnél.

Csak teljesen egyetérő pároknál működik a dolog.

Gyerekeknek egyébként nem előnyös

2021. jún. 11. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
4 évig nem változott meg modt mitől változna?Ki sem alakult az apai szeretet.Nem engedném én sem!
2021. jún. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!