Mit tegyek? Van még esély, hogy a gyerekeimet ne vegyék el tőlem?
Van egy hat éves kisfiam és kislányom, és egy 4 éves kislányom.
A gyerekeim apja beperelt, mert iszok és volt pár alkalom, amikor részegen mentem a gyerekekért és az óvoda is jelentette. Az apjuknál ideiglenesen elhelyezték őket a gyerekelhelyezésig. Vissza akarnám őket kapni. Ha elmegyek elvonóra, akkor visszakapom őket? Soha nem bántottam őket, belőlem nem hozott ki rosszat az alkohol, nem leszek idegbeteg tőle, de az alkohol miatt elvették őket. Ha leszokok és normálisan teljesítek, akkor lehetőség van rá, hogy visszakapjam a három gyereket?
Egyébként meg #17!
Ennyire durvának nem kell lenni. A kérdező segítséget kért, nem kioktatást! Nem tudhatod, hogy mikor kezdhetett el inni, nem tudhatod, hogy miért kezdhetett el inni. Semmit nem tudsz róla, csak annyit, mint mi: van három gyereke, iszik és elvették tőle. Ilyet azért ne írj!
Az én anyám is alkesz volt, egy nagy pofon kellett neki (elvettek tőle), és már azt hiszem 25-27 éve tiszta. Egy kortyot nem ivott azóta. Most a kérdező kicsit depresszív állapotba van, nagyon nehéz egy olyan anyának hétvégi anyukának lennie, aki napi szinten ott volt eddig a gyerekei életében. Remélem ez egy életre kijózanítja, és nem azon fog gondolkodni, hogy most akkor 100%-ig legyen benne a gyerekek életében, hanem 20-30%-ot ha kap (pl.: hétvégék, ünnepek), akkor legalább azért harcba száll a függőségével.
21.
Azért ne pátyolgassuk már, 3 ilyen pici gyerek mellett ilyen szintű ivászat, hogy az oviba részegen megy már be értük, ráadásul most sincs kijózanodva, csak, ha biztos vissza kapná szokna le. Na hagyjuk, anyukád egy pozitív példa, de a többség sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!