Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS gyerek foga kiesett(tejfog...

SOS gyerek foga kiesett(tejfog) és kiáll az ínyből egy kis puha darab(ideg?)?

Figyelt kérdés
Mi a teendő?

2021. jún. 9. 16:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Fogváltás miatt, de nem magától, hanem piszkálta, már az egyik fele teljesen kint volt, csak a csücsök nem. Kipiszkálta és “kiszakadt” vele ez a cafat. Elég borzalmasan néz ki, mert hosszú, mint a többi foga..màr nem fáj neki, szóval remélem észrevétlenül eltűnik, mindenesetre holnap rákérdezek a dokinál, mert ez elég új nekem, hogy valami lógjon az ínyen lévő sebből.. tuti nem alvadt vér, nem esett le evésnél, meg nem olyan.. egy vilàgosabb darab, benne egy sötét hosszanti csík(ezért gondoltam, hogy ideg lehet).

De oké, valószínű nincs gond.

2021. jún. 9. 18:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az minden gyereknél úgy van szerintem, általában kipiszkálják maguknak, lötyögtetik míg ki nem jön. Nem hiszem, hogy ideg lenne, vagy biztosan nem élő.
2021. jún. 9. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!