Mit tennétek egy rossz anyával? Hogyan kellene vele leülnöm beszélgetni?
Mindig csak magával foglalkozik és nem a gyerekkel.
Mióta megszületett a gyerek, másfél órákat edz, tinédzseresen festeti a haját (elől 4-5 tincs be van festve neki).
Eljár bulizni a 6 hónapos baba mellől, a gyereket hátrahagyva csinálnak programot a férjével.
Nagyon elhanyagolja a gyereket, és nem hiszem, hogy lennének benne anyai ösztönök, ami sem neki, sem a picinek, sem a párjának nem jó.
Húha. Ma voltam fodrásznál. Kapaszkodj meg! 2 órát voltam távol. A 8 hónaposra meg a 4,5 évesre anyósom vigyázott! Egyszerre kettőt is lepasszoltam, látod?
Eddig tökre boldog voltam az új frizurámtól, de most a kérdésedet olvasva mélyen magamba nézek!
Kérdező...a gyerek megkap mindent? Vagy éhezik, piszkosan öltoztetik,szaros pelenkában van egész nap? Bántják?
Ugye hogy nem? Nem rossz anya az ismerősöd,csak tud úgy élni,mint előtte.
Engem is érdekelne, hogy a kérdező ki a történetben? Szomszéd, unokahúg?
Lehet, hogy nagyon fiatal még, de vannak kisebb testvérei és ő ennek az ellenpéldáját látta otthon amiből arra következtet, hogy amit a másik csinál az nem jó! Esetleg a lestrapált anyuka szidja a laza anyukát, ő meg hallgatja és elhiszi.
Kérdező meg se próbálj belemenni ebbe a témába, főleg ha nincs gyereked és kiskorú vagy, de amúgy se.
Semmit ne mondj neki.
Az ő gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!