30 évesen vállalnál be gyereket?
Figyelt kérdés
Karrier, jó fizetés. Az megvan.
Saját otthon, még 3-4 év.
Friss kapcsolat.
Ha most bevállalom, a gyerekem mire leérettségizik, leszek 50, kb. Beleugorjak? Vagy várjak mig nem érzem biztosra?!
2021. jún. 6. 18:27
11/19 anonim válasza:
Ja igen. Így teljesen más. Ha van pénzed és akkor is fel tudod nevelni, ha a kapcsolat tönkre megy, akkor en megtartanám. De nekem már van gyerekem és tudom mivel jár ez és tudom, hogy nekem nagyon bejott ez az anya szerep. Szoval en már így könnyen vagyok.
12/19 anonim válasza:
Hát ha nagyon kevés 1-2 hónapja vagytok együtt, akkor én a helyedben nem tartanám meg, függetlenül attól hogy hány éves leszek mikor majd ballag.Nagyon ritka az a kapcsolat ami még is marad hosszú távon.Persze van olyan is,de nem ez a jellemző.Gyereket egyedül nevelni meg nagyon stresszes és fárasztó.
13/19 anonim válasza:
Ha itt kell megkérdezned és nem a párodtól, akkor a válasz egyértelműen és kétséget kizáróan nem. Pláne egy induló kapcsolatban.
Egyáltalán akar a másik fél gyereket? Most? Pont tőled?
14/19 anonim válasza:
Komolyan itt akarod megszavaztatni, hogy elvetesd e vagy sem? Nyilván ha már kérdés merül fel benned a gyereket meg a párkapcsolatodat illetően, akkor már a válasz is megvan...
15/19 anonim válasza:
Ja hogy terhes vagy ? Akkor ha szeretnétek akkor tartsd meg de ez nem a nagyközönségre tartozik hanem kettötökre.
16/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Én ebben a helyzetben vállalnám. Az nagyon jó, hogy karrier és jó fizetés adott. Egy friss kapcsolatot is megerősíthet ez a nagy, közös feladat. 30 éves kor ideálisnak tekinthető. Sokaknál 50 éves korban még kicsi a gyerek (férfiaknál pedig még idősebb korban is). Egyik ismerősömnél az anyuka kb. 44 éves, az apuka már túl van ötvenen és pár éve született 3 gyermekük is egymás után kis korkülönbséggel, pedig az anyuka előtte sokáig próbálkozott eredménytelenül, a párjának pedig már van 3 felnőtt gyereke is. Természetes, hogy most félelem van Benned. Sokszor még azok sem érzik késznek magukat, akik előtte nagyon akarták a kicsit. De ez az érzés idővel javul. Minden jót kívánok, és jó döntést! :)
17/19 anonim válasza:
Házasodjatok össze, úgy jár a babaváró, tudtok saját lakást, házat venni kamatmentes. Én is épp tegnap igényeltem a férjemmel. :) Sajnos több olyan barátnőm van, aki elvetette, és aztán soha többé nem lehetett gyereke. Te szerencsés vagy, ÁLDOTT állapotban vagy.
18/19 anonim válasza:
A párok 97 százaléka, akik elvetetik a babát, szétmegy, mert megölték szerelmük gyümölcsét. Az élet mindig jobb, mint a halál. Mennyi szeretetet fog hozni az aa kis gyermek az életetekbe! Majd sírtok a boldogságtól az esküvőjén.
19/19 anonim válasza:
Mielőtt döntesz, szánj ezekre a videókra pár percet, hogy tudd, valójában mi mellett is döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!