Szerintem ez minden embernek totálisan a saját döntése. Ebben senki nem szabad, hogy befolyásoljon, mert az biztos, hogy nagyon rossz lesz neked. Csak akkor ugorj bele, ha nagyon stabil párkapcsolatod van, és 100%-ig biztosra érzed.
Én azért fiatalabb vagyok, de most úgy gondolom, hogy nekem soha nem kell gyerek, de ha netalán mégis, akkor biztos, hogy jóval később mint 30.
2021. jún. 6. 18:48
3/19 anonim válasza:
Hát azért a 30 éves kor nem durva egyáltalán :D 48 leszel, mikor leérettségizik, másnak meg ekkor születik az első.
2021. jún. 6. 18:53
4/19 anonim válasza:
Ami ebben a felállásban nem tetszik, az a friss kapcsolat. Éljetek együtt 1-2 évet, és ha oké a dolog, akkor vágjatok csak bele.
2021. jún. 6. 18:55
5/19 anonim válasza:
Neked kell eldonteni. De! Azért ne ugorj bele, mert “miért ne”. Ennél kicsit több kell egy gyerekhez.
2021. jún. 6. 18:59
6/19 anonim válasza:
Friss kapcsolatba én nem merném. De van, akinél jól alakul.
2021. jún. 6. 19:00
7/19 A kérdező kommentje:
Amit nem irtam le, és fontos tényező lehet, figyelmetlenség miatt 7. hétnél vagyunk.
Abortusz, vagy megpróbáljuk?
2021. jún. 6. 19:05
8/19 anonim válasza:
Mire várnál még? Mit szeretnél? 40 évesen ülni a kiscsoportos szülőin? Ha megvan a stabil kapcsolat, és mindketten szeretnétek, vágj bele.
2021. jún. 6. 19:05
9/19 anonim válasza:
Ja így már más. Nyilván te tudod, milyen a kapcsolatotok, de én adnék egy esélyt szerintem.
2021. jún. 6. 19:15
10/19 anonim válasza:
9-es. Ez nem így működik, hogy adnék egy esélyt. Ez nem olyan, hogyha nem tetszik akkor kidobom.
Kérdező, ha nem vagy biztos magadban, és a barátnőd belemegy, akkor mindenképpen abortusz. Jobb megoldás, mintha "kipróbálod" és utána pokol lesz az egész életed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!