Mit választanátok: szerelem vagy gyerek?
Engem mindig vonzott a szülőség, gyereknevelés, mindig akartam gyereket, gyerekeket. Három és fél éve együtt vagyok életem szerelmével. Már mielőttösszejöttünk, akkor tudtam, hogy nem akar gyereket, de úgy voltam vele, hogy majd biztos meggondolja magát. Nem így lett, nem akar. A családomban, baráti társaságomban, rokonoknál születnek a babák, és nekem egyre nehezebb jó pofát vágnom hozzá. Mert egyre jobban érzem azt, hogy akarok gyereket.
De nem mással. Nagyon szeretem azt a nőt, akivel együtt vagyok, ő életem szerelme és bízom abban, hogy az elkövetkezendő éveket vele élem le. De nagyon akarok gyereket is. Nem hiszem, hogy mástól akarnék gyereket, ha őt szeretem.
Akkor most tegye fel a kezet aki boldog elethosszig tarto hazassagokat/parkapcsolatokat latott maga korul😀
En szemely szerint 2 ilyet tudok es azert nem latok be annyira a zart ajtok moge hogy kijelenthessem h 100% boldog, de ok felneveltek osszesen 3 gyereket es meg mindig egyutt vannak es boldognak tunnek. Az osszes tobbi vagy szetment vagy egyutt vannak de minek (elvannak/nincs tisztelet/ölik egymast). Ezen a nyomvonalon elindulva az ossz ismeretsegi korom 99%a (39vagyok nem 19, lattam ezt-azt) nem a fiatalkori (gyerekvallalasra korilag alkalmas) parjaval van egyutt vagy nem szeretetteljes kapcsban van, esetleg ozvegy, elvalt, egyedulallo idos korara.
Sot, csak az erre a kerdesre valaszolok kozul is valoszinuleg mindenki csak 1x volt eleteben szerelmes es sosem volt masba😀 vagy a ferje/felesege sem volt sosem masba. Ez egy orok el nem mulo erzes ket ember kozott es csak akozott a ket ember kozott lehetseges. Jah nem.
Egyebkent szerintem sem irja le a gyerekteleneket senki, bar eleg beteg itt partizankodni a Gyerekvallalas temakorben ha nem akarsz 😀 Viszont ha valaki epp egy ilyen sarkalatos, egesz eletet erinto kerdesben nem egyezik a parjaval akkor az illeto nem lehet a "NAGY O".
Jól van 31eske ne vedd már magad ilyen komolyan!🤣 szerinted ki nem kakkantja le hogy nem akarsz "kölyköt"? Én spec örülök neki, nem kell minden hülyének szaporodni.
Továbbá részvétem a szánalmas életedért, hogy nagy öntudatos gyerektelenként ezt a kategóriát kell túrnod napi 24, A kis barátaiddal együtt...a nagy "életetekszerelme" mellett ilyen izgi az élet?😆
Miért nem te tűnsz el? Nem esik le hogy ebben a topikban te meg a barátaid vagytok tájidegenek?
Minek jöttél össze vele, ha tudtad, hogy ő nem akar, te meg igen. Csak vesztegetitek egymás idejét feleslegesen. Ez ugyanakkora gyökérség, mint fordított esetben, felcsináltatja valaki magát titokban, csak azért, hogy legyen, még ha a másik nem is akarja.
Keressetek mindketten mást, aki minden tekintetben megfelel. Ez az életem szerelme dolog csak addig tart, amíg nem lépsz túl a mostanin.
31
Én és szerintem az emberek többsége igazán leszarja,hogy te akarsz e gyerekeket vagy sem. Ezt rohadtul eltúlzod. Nem körülöttetek forog a világ
,,Mert nem fogom hagyni, higy úgy alkitsák be a gyerekmenteseket, mintha valami selejtek lennének /lennénk. Inkább ti vagytok azok, akik nem vagytok képesek ezt ekfogadni és hülyének nézitek az embert.."
Ezzel most aztán megváltottad a világot😎😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!