Mit választanátok: szerelem vagy gyerek?
Engem mindig vonzott a szülőség, gyereknevelés, mindig akartam gyereket, gyerekeket. Három és fél éve együtt vagyok életem szerelmével. Már mielőttösszejöttünk, akkor tudtam, hogy nem akar gyereket, de úgy voltam vele, hogy majd biztos meggondolja magát. Nem így lett, nem akar. A családomban, baráti társaságomban, rokonoknál születnek a babák, és nekem egyre nehezebb jó pofát vágnom hozzá. Mert egyre jobban érzem azt, hogy akarok gyereket.
De nem mással. Nagyon szeretem azt a nőt, akivel együtt vagyok, ő életem szerelme és bízom abban, hogy az elkövetkezendő éveket vele élem le. De nagyon akarok gyereket is. Nem hiszem, hogy mástól akarnék gyereket, ha őt szeretem.
En nem hiszek az "eletem szerelmeben". Passzolo emberek vannak, akiknek egyezik a jovokepuk, mukodik a kemia es dolgoznak a kapcsolatukert.
Ez annyira vizvalaszto, nincs benne kompromisszum. Ha vagysz gyerekre, hosszutavon nem mukodik majd.
Hát én meg nem hiszek ebben a nagy szerelmesdiben. 28 éves voltam, amikor beleszerettem a mostani páromba, másfél évig vágyakoztam rá, mire összejöttünk. Voltak előtte kapcsolataim, szerelnes is voltam, de így összességében ő a legjobb választás nekem érzelmileh és racionálian is az eddigi kínàlatból. 7 éve együtt vagyunk, van vonzalom, vágy, érzés, szeretet, 2 kisgyerek.
De én így is azt hiszem, hogy egy párkapcsolat pótolható. Amikor azt hisszük, nem, akkor is. A hiànya is kibírható. Az anyává válást én nem adnám semmiért.
Meg az nem lehet a párom, akivel alapjaiban térnek el a terveink.
Szóval én szakítanék, de vigyázni kell, hogy ne vedd el az első nőt, csam hogy legyen gyerek, hanem várj, amíg kihevered a szakítást és újra megszeretsz valakit.
Miért nem te tűnsz el? Ha nem akarsz "kölyköt" akkor minek lógsz a gyerekvállalás kategóriában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!