Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit választanátok: szerelem...

Mit választanátok: szerelem vagy gyerek?

Figyelt kérdés

Engem mindig vonzott a szülőség, gyereknevelés, mindig akartam gyereket, gyerekeket. Három és fél éve együtt vagyok életem szerelmével. Már mielőttösszejöttünk, akkor tudtam, hogy nem akar gyereket, de úgy voltam vele, hogy majd biztos meggondolja magát. Nem így lett, nem akar. A családomban, baráti társaságomban, rokonoknál születnek a babák, és nekem egyre nehezebb jó pofát vágnom hozzá. Mert egyre jobban érzem azt, hogy akarok gyereket.

De nem mással. Nagyon szeretem azt a nőt, akivel együtt vagyok, ő életem szerelme és bízom abban, hogy az elkövetkezendő éveket vele élem le. De nagyon akarok gyereket is. Nem hiszem, hogy mástól akarnék gyereket, ha őt szeretem.

2021. jún. 5. 19:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
92%
Óvoda az, ami itt megy. A legtöbb ember akar gyereket, a kérdező is, úgyhogy olyan embert kell keresni aki szintén akar. Mivel sokkal több olyan van, aki akar, mint aki nem, nem lesz nehéz dolgod, de a párodnak se jó, neked pláne ha tovább tartjátok fenn ezt a kapcsolatot, mivel 100%, hogy vége lesz.
2021. jún. 5. 21:00
 22/39 anonim ***** válasza:
96%
#15 a parok cserelodnek, a gyerek jo esetben eleted vegeig korulotted lesz.
2021. jún. 5. 21:16
 23/39 anonim ***** válasza:
96%

En nem hiszek az "eletem szerelmeben". Passzolo emberek vannak, akiknek egyezik a jovokepuk, mukodik a kemia es dolgoznak a kapcsolatukert.

Ez annyira vizvalaszto, nincs benne kompromisszum. Ha vagysz gyerekre, hosszutavon nem mukodik majd.

2021. jún. 5. 21:31
 24/39 anonim ***** válasza:
97%
Képzeljétek én egy meg nem született lényért dobtam el az akkori párom,akibe halálosan szerelmes voltam. De 8 év után sem akart gyereket én meg nem lettem fiatalabb sosem. Rá 2 évre jött egy mégnagyobb szerelem (pedig akkor azt hittem ő a nagy ő) és azóta született egy gyermekünk. Életem legjobb döntése volt.
2021. jún. 5. 21:44
 25/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem egy meg nem született lényért dobja el hanem az esélyért egy jobb, teljesebb életért, egy család lehetőségéért.
2021. jún. 5. 21:51
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek utáni vágyad fel fogja emészteni a kapcsolatodat.
2021. jún. 5. 22:02
 27/39 anonim ***** válasza:
42%
Hát az én életem legnagyobb szerelmei a gyermekeim
2021. jún. 5. 22:12
 28/39 Derjaderja ***** válasza:
94%

Hát én meg nem hiszek ebben a nagy szerelmesdiben. 28 éves voltam, amikor beleszerettem a mostani páromba, másfél évig vágyakoztam rá, mire összejöttünk. Voltak előtte kapcsolataim, szerelnes is voltam, de így összességében ő a legjobb választás nekem érzelmileh és racionálian is az eddigi kínàlatból. 7 éve együtt vagyunk, van vonzalom, vágy, érzés, szeretet, 2 kisgyerek.

De én így is azt hiszem, hogy egy párkapcsolat pótolható. Amikor azt hisszük, nem, akkor is. A hiànya is kibírható. Az anyává válást én nem adnám semmiért.

Meg az nem lehet a párom, akivel alapjaiban térnek el a terveink.

Szóval én szakítanék, de vigyázni kell, hogy ne vedd el az első nőt, csam hogy legyen gyerek, hanem várj, amíg kihevered a szakítást és újra megszeretsz valakit.

2021. jún. 5. 22:26
 29/39 anonim ***** válasza:
20%
Kölyök akármennyi lehet, de normális férfit nehéz találni. Meg miaz hogy óvoda megy itt? Aki nem akar gyereket már selejtes meg ovis? Tűnjetek már el.
2021. jún. 6. 00:37
 30/39 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem te tűnsz el? Ha nem akarsz "kölyköt" akkor minek lógsz a gyerekvállalás kategóriában?

2021. jún. 6. 01:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!