Mi történhetett az aukciós oldalakon?
Egy éve ilyenkor vártam a kisfiamat. Egy csomó dolgot a teszveszről, vagy a vateráról vettem neki. Emlékszem néha igazi "harcot" vívtunk egy-két dologért. Pörögtek az aukciók rendesen.
Most szeretnék eladni néhány dolgot, hírdetem itt-ott. Mindegyik aukciós oldalon rajta vannak a dolgaim. Olcsóbban, mint amennyiért anno pörögtek ezek a dolgok és senki nem licitál. Szép, értékes dolgokat árulok töredék áron, de nem mennek a dolgok. Mi történt? Hírtelen ennyi pénze lett az embereknek, hogy méregdrágán megveszik a boltban, vagy már ennyi pénze sem maradt az embereknek, hogy használt, de szép dolgokat vegyenek aukciós oldalakon? Nem értem. Sem én, sem a férjem, sem a barátnőm, aki hasonlóan jár, mint én.
Vettem 39ezerért egy Graco babakocsit. Szinte nem is használtuk, mert lecseréltük egy másik kocsira, amit könnyebbnek találtam és kisebbre össze lehetett csukni. Azt szintén a vaterán vettem. Most a Graco kocsit lassan más 25ezerért sem tudom eladni. Szép és hibátlan.
5ezerért vettem mellszívót, kézi Aventet. Mivel nem boldogultam a kézi fejéssel vettem egy elektromosat. Most féláron sem tudom eladni. ...
Nem hiszem, hogy túlságosan drágán árulnám. Mégsem mennek a dolgok.
Hát pl. 25 ezres babakocsi használtan, az lehet, hogy sokaknak drága. Igaz, nem ilyen menő márjákút, de újat vettem a vaterán 1-2 éve ennyiért.
A másik, ami szerintem sokat számít egy terméknél, az a jó fotó. Hiába szép amit árulsz, de a fotó attól még lehet, hogy nem előnyös. Ahogy az emberekről is készülhet előnytelen kép, úgy a tárgyakról is.
Bébé go babakocsit vettem egy éve 6500Ft-ért minden hozzátartozó cuccal együtt(ennyiért volt meghírdetve). Még a kereke sem volt megkopva, mert csak a nagyszülőknél használták. Én is az olcsó dolgokat kerestem, bár ez a babakocsi még engem is meglepett árban, de tökéletes!
Itt a sulikezdés is, így sok anyuka és apuka a legolcsóbb dolgokat keresgéli mindenhol, ezért is pangnak most az aukciós oldalak.
Nézd meg ezt!!!!
26000Ft.Ùj,mindennel együtt.Nekünk is ilyen kocsink volt.
Miért venne az ember 25000ért használt kocsit,mikor újjat is lehet.
nálam tegnap ez kiverte a bizosítékot...
Én nagyon szerettem aukciós oldalakon licitálni. Aztán én is arra lettem figyelmes, hogy ugyanannyiért árulják a használtat, mint az újat. Azóta csak fix áras termékeket szűröm ki, profi eladóktól.
Felraknak kis(turis) ruhát annyiért, amennyiért 5 olyat veszek!
Épp etetőszéket kerestem. Teljesen meglepődtem. Használtan 1ezressel adják olcsóbban, mint ugyanazt az etetőszéket a Brendon:S
Hát, ezért ment el az emberek kedve :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!