21/28 anonim válasza:
20as kik azok a Backstreet boys?:-D
22/28 anonim válasza:
24/28 anonim válasza:
A Konor számomra túl idegen hatású, az Ármin számomra nagyon nőies. Dávid tetszik, szép név.
25/28 anonim válasza:
Árminnak ne nevezd, mert az egyik legnépszerűbb animében az egyik szereplőnek "Armin" a neve. Dávid az egész normális ezek közül, de én nem nevezném a gyerekem Dávidnak.
26/28 anonim válasza:
25 és?
Igen jó karakter, okos, kedves, bátor, és mint láthattad igencsak önfeláldozó.
Kifejezetten szeretem azt a karaktert.
Ennyi erővel ne legyen senki Edward Angliában, vagy ne legyen senki Levy, vagy senki se legyen Bertold vagy Ervin, vagy de Erika se mert az meg már majdnem Eri🤷🏼♀️
27/28 anonim válasza:
25ös mert a felnőttek 95%-a tisztában is van az Attack on Titan animével igaz?:-D
28/28 anonim válasza:
Ezek közül csak a Konort adnám, Ármin túl lányos hangzású, pedig fiúnév, lánynak adnám ezt, de fiúnak nem; Dávid meg szerintem nem szép név. Nincs benne nekem olyan dallamosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!