11/28 anonim válasza:
Konor nem olyan rossz, csak szokatlan.
Ha a Viktória, Klaudia, Klára, Kornél stb. írásmód elfogadott lett, akkor a Konor sem okozhat gondot, mivel ugyanaz.😉
12/28 anonim válasza:
Az Ármin az egyik kedvenc nevem.
13/28 anonim válasza:
Konor, jáájjj..
Ezek közül a Dávid a legnormálisabb, bár én azt sem adnám.
14/28 anonim válasza:
Az Ármin borzalmas név szerintem.
15/28 anonim válasza:
11es csakhogy egy Viktóriához nem társít mindenki rögtön Lakatos vagy Rézműves vezetéknevet mint mondjuk egy Konorhoz igen.
16/28 anonim válasza:
#15 és miért nem? Ugyanúgy magyarosítva lett.
Tényleg nem értem. Annyi a különbség, hogy a Viktória (Victoria) már több, mint 100 éve lett magyarosítva. Akkor ezek szerint anno a Lakatos vagy Rézműves család adta először? 😂
17/28 anonim válasza:
16os nem csak az ilyen Rikárdó, Brendon, Konor féléket a kisebbség adja előszeretettel.
18/28 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
De a különbséget még mindig nem látom a Konor és a Viktória stb. között.
Rikárdó latinos név. A cék inkább ezeket preferálja. Tudod, jobban hangzik, hogy olasz, spanyol, brazil stb., mint a cé.
19/28 anonim válasza:
Meg az amerikaias neveket is preferálják mint a Konor, Dzsesszika, Dzúlia
20/28 anonim válasza:
Conor ír eredetű név.
Nem a Backstreet boys egyik tagjának a neve. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!