Ez lenne a szülész utáni első menstruáció vagy baj van?
Nekem sem volt ilyen, igen ez kóros! Most így jó? Megnyugodtál? Változott valami? Bírom az ilyen lehetetlen nőket, akinek megáll az élet,mert szült egy gyereket. Minden megoldható, ha akarod.
Többen is javasolták, hogy ez nem normális, keress fel egy orvost, de te gyártod a kifogásokat. Mit vársz? Hogy valaki azt mondja amit hallani akarsz?
Nekem ilyen volt, és sajnos küret kellett, mert bennmaradtak lepénydarabok. Ez akár pillanatok alatt életveszélyes is lehet. Ha sötét, darabos a vérzés, rosszulléttel, azonnal kórház.
Szerintem első körben ne nappali szakrendelésre menj, ott tényleg várni kell, és ne is sürgősségire.
Hivd fel a szülészeti osztályt, ott el fogják mondani hogy merre indulj, de szerintem azonnal hozzájuk.
(Az én babám beteg volt, kijöttünk az intenzívről, következő héten engem műtöttek, tudom hogy nehéz, de muszáj megoldani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!