Ez lenne a szülész utáni első menstruáció vagy baj van?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta fájt a hasam, égett belül, rosszul voltam, szédültem,véres folyásom volt. Mostanra sötét alvadt vér ürül. 3 hónapja szültem a gyermekágyi vérzés kb. 6. Hétre múlt el. Nincs orvosom, így nem tudom ki mikor fogad. Köszönöm.2021. máj. 31. 09:14
1/14 anonim válasza:
Mondjuk attól még, hogy nincs orvosod, bemehetsz bármikor az sztk-ba vagy magán nőgyógyászhoz két pillanat bejelentkezni.
Nekem a szülés után is ugyanolyan volt a menstruációm, mint előtte, nem kísérték ilyen tünetek, mint amiket leírtál. Nem tudom, hogy ez mennyire kóros vagy sem, amit átéltél, de ha nem múlik el pár napon belül, akkor ezzel tényleg felkeresnék egy orvost.
2/14 A kérdező kommentje:
Egy hasfájástól, székrekedéstől üvöltő 3 hónapos babával nem olyan egyszerű, akit ráadásul szoptatok és cumisüveget nem fogad el. Időpont nélkül amúgy sem jellemző, hogy fogadjanak, akkor is végig kell állni mire mindenki végez. Köszönöm a választ.
2021. máj. 31. 09:22
3/14 anonim válasza:
Minden anya tudja, hogy nem egyszerű egy (nem csak síró) babával eljutni az orvoshoz, de azért a saját egészségedet is figyelembe kellene venned. Nálunk Szegeden nem érkezési sorrendben működik az Sztk, hanem kit ítélnek sürgősebbnek. Esetleg bejelentkezésnél mondhatod, hogy picit sürgősebb lenne a baba miatt, hogy haza tudj menni. Addig meg a férjed, anyós, após tud vigyázni rá. Próbáld az alvásra időzíteni az orvost vagy miután megetetted.
4/14 anonim válasza:
Nálunk sem egyszerű, nekem ráadásul el kell járnom kezelésre a szintén 3 hónapos csecsemőm mellől, ami másfél óra autóútra van, párom reggeltől estig dolgozik. Viszont a saját egészségem is fontos, párom szabit vesz ki, baba meg kapja a lefejt tejet svéd itatósból, vagy eljön velem és megetetem a kocsiban.
5/14 A kérdező kommentje:
Mivel nem jön ki a kaki, nem látszik napközben ha beájul felébred rá, de kár részletezném. Lehet nálatok így van a rendelőkben, de az én tapasztalatom nem ezt mutatja. Amikor a kicsivel kellett a sürgősségire mennünk a gyerekorvos kérésére egy hónapos korában is utoljára hagyták. Inkább az első menstruáció roll érkező tapasztalatokat várnám, az orvoshoz elmegyek amint meg tudom oldani. De vérzés alatt nem szívesen vizsgál emlékeim szerint, szal nem akarom benezni, hogy feleslegesen menjek.
2021. máj. 31. 09:56
6/14 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Legyetek kedvesek a kérdésre válaszolni és nem tapasztalatokat megosztani arról hogy ti bezzeg meg tudjátok oldani. Köszönöm.
2021. máj. 31. 09:57
7/14 anonim válasza:
Oké, a kérdésre a válasz: nem tudjuk, nem vagyunk orvosok, lehet menstruáció, lehet nem.
8/14 anonim válasza:
"Ti bezzeg meg tudjátok oldani". Próbálunk neked tanácsot adni erre te itt puffogsz. Szerinted rajtad kívül senki nem tudja milyen egy hasfájástól síró kisbaba?? Na, akkor nekem nem volt 3 hónap után sötét, alvadt véres vérzésem. Ez most segített?
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ezek a válaszok segítenek kideríteni normális e, ezért kérdeztem!
2021. máj. 31. 10:29
10/14 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül senki nem tudja az én helyzetem, ezért kérlek titeket maradjunk a kérdésnél! Köszönöm!
2021. máj. 31. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!