Merjem be vallalni a gyereket?
Figyelt kérdés
Szoval van egy 5 eves gyerekem a volt paromtol. De 2 eve van uj parom aki szeretne egy kozos gyereket is. En viszont felek hogy akor a nagyal nem tudnek anyit torodni tudom fura ez de nem tudom el kepzelni hogy lehet ket gyereket szeretni egyszerre2021. máj. 30. 22:10
1/9 anonim válasza:
Millióknak volt és van több gyereke. Kettő, három, némelyeknek még jóval több.
Nevetséges a fölvetésed.
2/9 anonim válasza:
Lehet hogy millióknak van de nem mindenki tud ezzel megbirkózni. Egyébként idegen emberek nem fogják tudni neked megmondani a nagy igazságot mivel nem is ismernek, főleg hogy még te magad sem tudod.
3/9 anonim válasza:
Amíg nem érzed, hogy szeretnél még egyet ne vállalj.
4/9 anonim válasza:
En a helyedben le ülnek beszélgetni az 5 éves gyermekemmel is , hogy ő szeretne e kis teszt vagy sem ,ha pár alkalommal meg kérdezed és ha igent mond szerintem érdemes, és ha meg születik a kicsi be vonod őt is a babázásba ha szeretné, így közöttük is erősebb lenne a kötelék és vele is ugyan úgy tudnál foglalkozni, ha viszont ugy érzed hogy a kicsi miatt a nagyot el hanyagolnád akkor inkább ne....
6/9 anonim válasza:
Wáó.. Szóval egy 5 éves mondja meg szüljön e az anyja vagy sem..🤦♀️
7/9 anonim válasza:
Azt hittem ez az en kerdesem, amit 2 eve irtam ki.
Pont ezt kerdeztem en is.
Jelentem, azota megszuletett a pici, 5 ev 2 honap van kozottuk. A kicsi kislany 5 honapos, a nagy fiu o 5 es fel eves es tokeletes!!!! Imadom mind a kettot, a nagy oda van a hugaert, a kicsi is egyre inkabb keresi a tarsasagat. Eddig azt mondom eletem legjobb dontese volt!
8/9 anonim válasza:
Nekem a kicsi 1,5 éves , a nagy 8,5 éves (ugyanattól az apától), nagyon szeretik egymást, és mi is őket.
9/9 anonim válasza:
2 ev nem olyan hosszú idő h gyereket vallaljak vkivel. Es nekem ugy tunik a parod akarja ezt inkabb igy keg vegkepp nem. Nem mindenki szeretne robb gyereket. En is 1nel megalltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!