Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire lehet...

Szerintetek mennyire lehet kényelemsen élni egy 43nm, 2 szobás lakásban 1 kisbabával? (1 háló + nappali)

Figyelt kérdés
Lakásvásárláson gondolkodunk és lenne egy 43nm-es, 2 szobás lakás. Eg yoylan 3-4 év múlva szeretnénk csak gyereket és majd olyan 6 év múlva szeretnék utánna egy naogybb helyre menni. Szeritnetek mennyire megoldható egy 2-3 éves gyerekkel egy szobában lakni?
2021. máj. 28. 00:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
Persze persze, ilyenkor mindig kiderül, hogy ő aztán nem irigy, hát neki sokkal jobban megy, sőőőőt, ő is megengedhetné magának a szép, nagy lakást, vagy kertes házat, de jó neki a másfél szobás panel, az az igazi. Szeretetben, békességben. Csak itt süt belőle a frusztráltság és a rosszindulat. :)
2021. máj. 28. 11:48
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Ember, semmi közöm ahhoz amit itt ecseteltél 😃 Egy gyönyörű lakásunk van Budapest egyik legszebb részén, az oka annak, hogy nem adjuk el az, hogy egyrészt imádunk itt élni, másrészt meg mivel ésszel nagyon praktikusan rendeztük be így egyáltalán nem zsúfolt, vagyis mi rendkívül kényelmesen élünk itt és nem is szerepel a távlati terveinkben a költözés, de ha majd elhatározzuk magunkat akkor nyugodj meg, hogy olyan házunk lesz mint amilyen neked soha, annál is inkább mivel a férjemnek van egy külön lakása amit ekkor ugyanúgy el fogunk adni és beletesszük a házba. Frusztrált pedig nem vagyok, csak kicsit irritáló itt a sok ember a magas lovon, amikor a valóságtól ezek a hozzáállások elég messze állnak, nehogy már az ilyen kommentek miatt érezze magát rosszul az akinek nem tettek a segge alá semmit és egy 1,5 szobást is csak küszködve tud elérni, mert ez utóbbi sokkal gyakoribb, ez a lesajnáló komment áradat pedig elég bicskanyitogató...
2021. máj. 28. 11:56
 23/28 anonim ***** válasza:
61%

A te stílusod a bicskanyitogató inkább. Ahogy másokat becsmérelsz és sértegetni próbálsz. Árad belőled a frusztráció és a kisebbségi komplexus. Ezért hangsúlyozod ki, hogy nektek meeeennyire jó, hogy ti majd olyat vesztek, amilyen nekünk sosem lehet, stb. Senkit sem érdekel. Olyan vagy, mint egy kis ovis, aki megsértődött, mert az óvodás társának szebb a babája.

A Kérdező véleményt kért, engedtessék már meg, hogy leírjuk, ha már kérdezett. Nem kell nekünk esned emiatt, senki nem bántott itt senkit sem, csak te. Hisztéria.

2021. máj. 28. 12:01
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát egy plusz fél szoba nem annyival drágább elhiheted. Mi a párommal direkt olyan lakást választottunk ahol még +1 kisebb szoba van pedig még nincs gyerekünk de gondoltunk rá előre hogy a biztonság kedvéért legyen (így most csak gardrób) pedig nem szeretnék ide szülni a költözési macera miatt meg még amúgy is várnék vele kicsit. Igaz csak albérlet de szülői segítség nélkül vettük meg bele a bútorokat stb-t és 1-2 éven belül szeretnénk saját házba menni onnan, igen önerő+hitellel de inkább így mert az a végén a mienk lesz és nem szeretnék még 30+ évig albérletet fizetni. Ja de te ezeket lenézed a 'palotádból' és ezek alapján is tuti biztos 100%-ig hogy azért írtam hogy keressenek SZERINTEM olyant amibe van még 1 szoba mert a szüleim segítségével már egy 200nm-es házban élek minden gond nélkül:D mert te ugyebár ezt feltételezted.
2021. máj. 28. 12:13
 25/28 anonim ***** válasza:
23: Ahogy elnézem te magasabb fokon űzöd a sértegetést mint én, és elég vicces, ahogy hosszú kommentekben elemezgetsz, érdekes észrevételek, kár, hogy kb egyik sem talált 😂 szórakoztass még!
2021. máj. 28. 12:20
 26/28 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem elég. A tároló/garázs nem mindegy. Nekünk van egy szobányi tátolónk a földszinten: tele van babkocsival, kishintával, babaruhákkal, milliom gyerek holmival. Ilyen plusz helyiséget bérelni is lehet. Mi így elférünk.
2021. máj. 28. 13:09
 27/28 anonim ***** válasza:
52%
Semennyire.
2021. máj. 28. 19:55
 28/28 anonim ***** válasza:
#16 Szerintem rajtad kívül senki nem nyilatkozott lesajnálóan.
2021. máj. 28. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!