11/33 anonim válasza:
#6én akinek a neve Panna 👁👄👁 amúgy én is utálom
12/33 anonim válasza:
A Patrícia tök jó, nem is volt eszemben ez a név, de tetszik.
Alíz is szép, de mivel kellemetlen dolog társul nálam hozzá, így én ezt sosem fogom adni.
Eszter nekem nagyon tucat, meg nem is tetszik egyáltalán, Anna, Panna, Sára -val együtt.
A Laura is tetszik.
Amik nekem még tetszenek az Adél, Nóra, Abigél.
14/33 A kérdező kommentje:
5 -nek,Boldok babavárást,Sok sikert a picikéhez! A többieknek pedig nagyon szépen köszönöm!
2021. máj. 19. 19:57
15/33 anonim válasza:
Laura vagyok, nekem nem tetszik a sajátom, de köszi a többi válaszolónak 😁
Ha lányunk lenne mégis valami csoda folytán, akkor Patrícia lenne (jelenleg kisfiúnak mondják és Patrik lesz😊).
16/33 anonim válasza:
Laura tetszik.
Lora,Edina,Eliza,Liza,Lina.
17/33 anonim válasza:
Az Alíztól és a Laurától a hideg kiráz, csak ellenszenves, energiavámpír nőket ismerek ilyen néven. A Panna kislányos, felnőtt dr.xy Panna komolytalan. Az Esztert és a Patríciát választanám a fentiek közül.
18/33 anonim válasza:
Van mar egy Blanka nevu kislanyom es juniusra várom a masodik kislanyunkat. O Laura lesz, ugyhogy egyertelmuen nekem ez a legszebb az osszes kozul😍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!