Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elég ha a bankszámla kivonatot...

Elég ha a bankszámla kivonatot csatolom a jelentkezési laphoz (bölcsöde)?

Figyelt kérdés
A papirra rá van irva hogy mindenről igazolást kell csatolni.A gyes meg a családi potlékrol elég ha a bankszámla kivonatot mellékelem vagy a mákhoz kell bemenni papirt kérni?Nektek mit kérnek a bölcsibe?Mi alapján döntik el hogy felveszik a gyereket?
2010. aug. 24. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel én még jogusolt lettem volna két hónapig a GYED-re, ezért nekem azt a papírt kellett bevinnem, hogy lemondtam róla.
2010. aug. 24. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk csak munkáltatói igazolást kellett csatolni, mást nem.

Szeptemberben kezdjük a bölcsit.

2010. aug. 24. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A bankszámlakivonatodhoz senkinek semmi köze!!

Nem hitelt veszel fel, hanem bölcsibe íratod a gyermekedet.

Munkáltatóit kell csatolni, ezzel igazolod, hogy dolgozol.

2010. aug. 24. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem elég a munkáltatói, igazolás kel aról, hogy nem GYED-et kapsz. Vagy a lemondó nyilatkozat, amit érkeztetett a MÁK, vagy az igazolás arról hogy GYES-t kapsz.
2010. aug. 24. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk csak munkáltatói kellett! (Mátészalka)
2010. aug. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!