Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Továbbtanulásnál mindkét...

Továbbtanulásnál mindkét szülőnek alá kell írni a felvételire jelentkezési papírt?

Figyelt kérdés
Nevelt lányom anyukájával nem egyszerű felvenni a kapcsolatot. Ma kérték a suliban az anya adatait, mert kelleni fog a felvételinél, de én még a címét sem tudom. Neki is alá kell majd írni a papírokat?
2010. szept. 21. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is nevelt gyerek voltam, nekem anno nem kellett az édes szüleimmel aláíratnom a papírokat. Ha jól emlékszem, még a nevelőanyámnak sem...
2010. szept. 21. 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:
A nagyobbik gyereknél nem volt ilyen probléma, de 3 évvel ezelőtt neki a személyigazolványt is el tudtam intézni, viszont idén a kisebbiknél már ahhoz is az apja kellett. Vszínű ebben is válzoztak a törvények?!
2010. szept. 21. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Előfordulhat.

Szerintem kérdezz rá a suliban. Keressék elő az anyát, ha kell az aláírása.

Láthatás nincs? Ha arra elmegy az anya, akkor ott te is tudod neki mondani, hogy legyen szives közreműködni ebben az egészben.

2010. szept. 21. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is probléma volt,de megoldották úgy,hogy beírták:az apa ismeretlen helyen tartózkodik.Így nem kellett az aláírása.
2010. szept. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!