Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utaltathatom a férjem számlájá...

Utaltathatom a férjem számlájára a GYES-t és a családi pótlékot vagy az én nevemen kell legyen a bankszámla?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
nem kell, hogy a te neveden legyen. csak a számlaszámot kell megadnod, akárkinek a nevén lehet.
2010. dec. 10. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szia.Közös bankszámla kell.:)Nekünk is így van.Annyi az egész,hogy a férjed bankszámlájához még hozzáírnak téged is.
2010. dec. 10. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
A te neved kell,hogy szerepeljen rajta,mert kérik a másolatát.
2010. dec. 10. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is a pároméra utaltatom. Csak a számlaszámát kellet megadni. (nincs közös néven)
2010. dec. 10. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nem engedték csak úgy ha közös a számlaszám.
2010. dec. 10. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, most melyik az igaz??? Engem is érdekelne. A férjem menne GYES-re és az én számlámra szeretnnk, hogy utalják, mert vállalkozó.
2011. máj. 18. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Felhívod a MÁK-ot és megkérdezed. Ennyi.
2011. máj. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!