Terhesen koronavirus elleni oltás?
Én nem oltatok.
Benne vagyok egy babás csoportban, ahol velem 1idős terhesek vannak. Kb 100an vagyunk, kb a fele oltat(ott). 3olyan eset történt, hogy oltás után elvetélt napokkal a kismama, középidős terhesen.
A szomszédunkban lakik egy nőgyógyász (nem hozzá járok, mert milyen lenne már) vele mint magánszeméllyel és nem dokival beszélgettem. Ki van adva nekik, hogy csak azt mondhatják, hogy ajánlják, különben ellehetetlenítik őket. Így magánszemélyként nekem azt mondta, ha nem muszáj, inkább hagyjam ki.
De én pl total azon a véleményen vagyok, hogy 2 hónapja még tilos volt kismamákat oltani. 1 hónapja már az elsőt megkaphatja. Ma meg már a rengeteg tapasztalatra alapozva (könyörgöm, 2 hónap alatt, úgy hogy csak 1 oltása volt mindenkinek, szóval tapasztalatról nem beszélhetünk) már a másodikat is adassa be nyugodt szívvel mindenki...
Barátnőm szlovákiában lakik, náluk érdekes mód még mindig tilos a kismamáknak...
Tudom le leszek pontozva, de szerintem nem csak az "adasd be nyugodtan" típusúak a vélemenyek ezzel kapcsolatban.
Szerintem százból 3 kismama oltás nélkül is elvetél...
Én oltatok, most még csak próbálkozunk ugyan de szerdára sikerült Pfizerre időpontot vadásznom, aznap kellene megjönnie is úgyhogy meglátjuk. A másodikat is beadatnám kismamaként ha ez lesz a helyzet, nem vagyok híve az összeesküvéselméleteknek, ha baj van akkor enélkül is lesz, a vírus maga pedig sokkalta veszélyesebb mint az oltás.
Miért kell a 2-est lepontozni, azért mert leírta a saját tapasztalatait és érveit? A kérdésre válaszolt!
#4! Azt írta, a 100 kismama kb.fele oltatott. 50/3 az 6 százalék. A vetélés esélye 14.-20.hét között kevesebb, mint 1% és hétről hétre csökken. Szóval nem, nem vetél el annyi kismama.
Hatos, pusztán azért, mert folyamatosan van itt egy-két ember, aki kamuzik össze-vissza. Múltkor egy másik kérdés alatt is ment a vetítés, amikor infót kértünk, hogy utánanézzünk "belülről" ezeknek a rejtélyes halálozásoknak meg halvaszüléseknek, és ha nem igaz akkor jogi következményei lesznek, akkor eltűntek mint a kámfor.
Csak úgy mellékesen mondom, hogy a Facebookon falu kihalását kamuzó rémhír terjesztőt nemrégen análba vágták, úgyhogy tessenek vigyázni hogy miket kamuzunk akár névtelenül vagy kamuprofilról...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!