Anyukák, ti mit tennétek?
Állandó éjszakásként dolgozom egy csirketelepen.
Ne nevessetek, de szeretem a munkám. A szag nem zavar, nem kell emberek közt lennem, zenét, hangoskönyvet, podcasteket hallgatok közben, és mivel állandó éjjeles vagyok, jól is fizet.
A szüleimmel élek a válás óta (4éve)
Apu(54)ott segített, ahol tudott, vitte a lányaimat (7-11évesek) oviba, suliba.
Viszont apu tavaly ősszel lerokkant, és anya(49) vette át a stafétát itthon.
Már a sulizárás is kész horror volt, mert bűntudat nélkül beküldte hozzám a csajokat délelőtt minden miatt is, ami nekem inkább éjjel, hogy utána délután panaszkodjon, hogy miért csak valami egyszerűt (pl spagettit) főzök.
Most kijelentette, hogy mondjak fel, mert ő aztán nyáron nem “szenved” a gyerekekkel.
Helyette éljem fel a spórolt pénzemet, amit építkezésre teszek félre (a telek már megvan)
Félre ne értsétek így is fizetek itt, villanyszámla, plusz heti egy nagybevásárlás.
Ráadásul a munkahelyemen van elvihető csirke, amit itthon a szabadnapomon dolgozok fel, fagyasztok le, ami így szinte ingyen hús, amit mindenki eszik.
Nem tudom, mit csináljak.
Oké, hogy éjszakás vagy, de a maradék időd hogy osztod be? Csak mert én ismerek másik egyedülálló anyukát aki éjszakás, de neki sosem kellett másra bíznia a gyerekét. Ha végzett a munkahelyén, felébresztette a gyereket, reggelit csinált, stb, majd elvitte iskolába. Amíg a gyerek iskolában volt, ő aludt. Aztán felkelt, elhozta a gyereket, eltöltötték az estét, majd lefektette aéudni és ment be dolgozni. Ilyesmi időbeosztás nálad nem működne?
Mert az igazság az, hogy a jelenlegihez hasonló feltételeket máshol sem fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!