Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori az, hogy...

Mennyire gyakori az, hogy kidobják a gyerek játékait, ha ő nem rakja vissza a helyükre azokat?

Figyelt kérdés

#nevelés #rendetlenség #Játékok kidobása
2021. máj. 14. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Elég gyakori
Gyakori
Ritka
Nagyon ritka
Elenyészően ritka
31 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Soha nem dobtak ki. Igaz szoktam neki mondani amikor már 10x megkértem rá hogy rakja el a helyére mert kidobom vagy felviszem a padlásra. Egyikre sem volt még példa, de olyan volt 2x hogy felraktam a szekrény tetejére.

Amúgy 4 éves. És mindíg elpakolja a játékait, heti 1x fordul elő hogy szólni kell neki, de akkor sem a szobáját kell összerámolni hanem csak azt a 2 játékot amit elővett.

2021. máj. 14. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Én már megjátszottam a gyerekkel.

Igazából nem is csak azért mert nem rakta el. Elkezdett hisztizni h ő nem akar pakolni. Ez odáig fajult h elkezdte a nappaliba kidobálni a játékokat.

Akkor hoztam a zsákot

"ha eldobja akkor nyilván nem kell!" és kidobtam.

3 éves volt akkor. Most 6 ha azt mondom pakoljunk össze akkor jön és pakolunk.

Barátnőm szintén megcsinálta a fiával. Náluk sincs azóta gond. Egyszer kellett ezek után a zsákot meglobogtatnia. Már pakolt is a srác

2021. máj. 14. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Az ezzel való fenyegetés elég gyakori, de sokat nem ér. A gyerekek nem hülyék. Nem hiszik el, hogy anyu-apu kidobja azt, amit maga vett.
2021. máj. 14. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Hú, engem anya anno nem csak, hogy rendszeresen ezzel fenyegetett kicsi gyerekként, de két ízben (határozottan emlékszem akkora trauma volt) tényleg megfogta és kidobta a kukába a kedvenc plüssállatomat, másik alkalommal a kedvenc VHS kazettámat. Megfogta, bezacskózta és kivitte az udvari nagy kukába. Tanulni nem tanultam belőle, mert még tiniként is volt ilyenre példa, csak akkor a cipőinet dobta ki a kukába mert nem pakoltam el őket az előszobából, én dacból már csak azért sem vettem ki őket és másnap apa, aki erről mit sem sejtett kitolta a kukát amit el is vitt a kukásautó benne az összes nyári cipőmmel. Mondanom sem kell, hogy ezt végül ki(nek a pénztárcája) szívta meg.
2021. máj. 14. 21:18
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
4 ha anyád pénztárcája bánta, jó nagy balek. Tuti egy pár kínai papucsot nem vettem volna neked.
2021. máj. 14. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az nem túl gyakori, hogy ki is dobják. De hogy eljatszak az elég gyakori szerintem.
2021. máj. 14. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Az én gyerekemet nem hatja meg, annyival letudja, hogy jól van, úgysem kell már
2021. máj. 14. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakori ezzel fenyegetőzni, nálunk is volt a családban. De szerintem elég "izé" hiszen vagy hazudsz, mert úgysem csinálnád, vagy tényleg ennyire nem tudod kontrollálni magad - mindkettő "jó" példa... (Utóbbira akad olyan szülő is bőven, aki tényleg a falhoz vágja azt a játékot, ami idegesíti.) Pedig persze bőven elég, ha elteszed valami magas vagy zárt helyre, amit nem ér el.
2021. máj. 14. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk elkobzódoboz van.

Ami abba bekerül, az két hétig ottmarad.

Az elején (kb két hónap) csurig volt, aztán csak rájöttek, hogy nem jó két hét “barbitlanság”, azóta pakolnak.

2021. máj. 14. 23:16
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk ez egy vicc, nevetnek rajta, de még én is. Szerencsére nem kell fenyegetnem a gyerekeimet, kidobni a játékokat meg főleg nem. 💁🏼‍♀️
2021. máj. 14. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!