Lehetséges hogy hamarosan benne is megérik a vágy? Mit tegyek ezek után?
A férjem, miután hitelt vettünk fel a házvásárláshoz, azt mondta hogy mégsem akar gyereket. Később azt, hogy jó, akar, de majd csak később. Sokat beszélgettünk erről, többször is elmondtam, hogy én hogy látom a dolgokat, de csak egyre elutasítóbb és feszültebb lett. Így hát feladtam, és elengedtem a dolgot, mondván hogy nekem így nem éri meg. Aztán mikor már sírás nélkül tudtam beszélni róla, elmondtam a férjemnek is, hogy megnyugodhat, mert én sem akarok már gyereket, ne is várja, ezentúl békén hagyom. Erre kérdezte hogy de mi lesz ha mégis fog vágyni rá? Mondom, akkor majd te is elnyomod magadban, mint nekem kellett. Ez volt kb másfél hónapja. Most megint kezdi pedzegetni, hogy de ő lehet mégis akar, még mindig nem most, de majd hamarosan, és hogy majd szól ha már úgy érzi. Erre mondtam neki, hogy nekem már ne szóljon, meg ne hitegessen azzal amit úgysem tart be, mert elegem van. Mégis foglalkozik a témával...
Most akkor mit csináljak? Annyit küzdöttem azért hogy feloldjam a félelmeit és javítsam a körülményeket amik aggasztották, de akkor is nemet mondott. Aztán azért is nagyon sokat küzdöttem, hogy ezt az elemi vágyat kiirtsam magamból. És most, mikor végre sikerült, és már tényleg nem kell semmi, most meg lehet hogy hamarosan megérik benne is a dolog, és most ő fog akarni. De nem tudom hogy belemenjek-e. Mert én már tényleg nem akarom. Most újra élesszem fel a vágyaimat? Vagy ő is nyomja el az övét és maradjunk ketten? Tényleg nagyon tanácstalan vagyok.
Ilyen határozott férjnek én biztosan nem szülnék - amúgy sem kell gyerek, de így még annyira se kéne.
Csak hülyít, nem látod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!