Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szulok, vagy hamarosan szulove...

Szulok, vagy hamarosan szulove valo parok, mikor valtatok szulove, vagy mikor szeretnetek?

Figyelt kérdés

hany evesek voltatok az elso babanal, terveztetek, vagy csak ossze jott. Mennyivel konnyebb egy babaval, ha fiatal a szulo, vagy ha idosebb? A munkat hogy oldottatok meg? Esetleg valaki aki fosuli kozben esett teherbe? nagyon nehez befejezni utana?

19 eves vagyok, es mar csaladalapitason gondolkodom, persze nem most, pl 2-3 ev mulva.

2011. dec. 19. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én pont annyi idős voltam, mint te. Akkor érettségiztem. A bébi nem tervezett volt, de ha már jött akkor maradt. Összeköltöztünk, 1 év kihagyással elkezdtem a fősulit. A tanulással nincs gond, azt meg tudom oldani, inkább a gyerekfelügyelet a nehézkes, pedig levelezős vagyok. Az, hogy mennyivel könnyebb vagy nehezebb, változó. Nekem nincs annyi türelmem sokszor hozzá, amennyi kellene. Ellenben van egy 32 éves barátnőm, együtt szültünk. Az elsőt ő is 20 évesen szülte, neki sem volt hozzá türelme. Most a másodikat 32 évesen, azt mondja sokkal másabb. Nem tudom.
2011. dec. 19. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen szültem, terveztük, és nem bántam meg :) Szerintem sokkal jobb fiatalon anyává válni. Anyukám is fiatalon szült engem, tehát mind2 oldalról tudom ezt mondani. Könnyebb a terhesség, a szülés, könnyebb az éjszakázás a babával, nagyobb a türelem a kisgyerekkel, és megértőbbek tudunk lenni a kamasszal :)
2011. dec. 19. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:

En vasarnap leszek 21 eves, es olyan 25 evesen szeretnem az elso babat.

Szerencsere stabil, jol mukodo parkapcsolatban elek, tobb mint 3 eve vagyunk egyutt, viszont 25 eves kor elott semmifelekeppen nem szeretnek babat. Picit meg fiatalnak erzem magam, illetve az anyagiak miatt nem mernem bevallalni. Meg tanulok, par honap mulva vegzek az iskolaval, utana szeretnek legalabb 3-4 evet dolgozni, anyagilag egy picit osszeszedi magunkat, hogy biztositva legyen minden a pici erkezesere. :)

2011. dec. 20. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!