Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy hamarosan...

Lehetséges hogy hamarosan benne is megérik a vágy? Mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

A férjem, miután hitelt vettünk fel a házvásárláshoz, azt mondta hogy mégsem akar gyereket. Később azt, hogy jó, akar, de majd csak később. Sokat beszélgettünk erről, többször is elmondtam, hogy én hogy látom a dolgokat, de csak egyre elutasítóbb és feszültebb lett. Így hát feladtam, és elengedtem a dolgot, mondván hogy nekem így nem éri meg. Aztán mikor már sírás nélkül tudtam beszélni róla, elmondtam a férjemnek is, hogy megnyugodhat, mert én sem akarok már gyereket, ne is várja, ezentúl békén hagyom. Erre kérdezte hogy de mi lesz ha mégis fog vágyni rá? Mondom, akkor majd te is elnyomod magadban, mint nekem kellett. Ez volt kb másfél hónapja. Most megint kezdi pedzegetni, hogy de ő lehet mégis akar, még mindig nem most, de majd hamarosan, és hogy majd szól ha már úgy érzi. Erre mondtam neki, hogy nekem már ne szóljon, meg ne hitegessen azzal amit úgysem tart be, mert elegem van. Mégis foglalkozik a témával...

Most akkor mit csináljak? Annyit küzdöttem azért hogy feloldjam a félelmeit és javítsam a körülményeket amik aggasztották, de akkor is nemet mondott. Aztán azért is nagyon sokat küzdöttem, hogy ezt az elemi vágyat kiirtsam magamból. És most, mikor végre sikerült, és már tényleg nem kell semmi, most meg lehet hogy hamarosan megérik benne is a dolog, és most ő fog akarni. De nem tudom hogy belemenjek-e. Mert én már tényleg nem akarom. Most újra élesszem fel a vágyaimat? Vagy ő is nyomja el az övét és maradjunk ketten? Tényleg nagyon tanácstalan vagyok.

2021. máj. 14. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjednek halvány lila gőze sincs arról hogy mit szeretne. Ezzel baromi nehéz együttélni, mert nem lehet alkalmazkodni hozzá, hiszen nem tudod mégis mihez kellene. Én elgondolkodnék hogy megéri-e nekem ez a bizonytalanság, vagy elválok :(
2021. máj. 14. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem gondoltál rá, hogy pszichológussal bogozzátok ki, mit is szeretnél a lelked mélyén? Igazán te se tudod mit akarsz meg a férjed sem. Mi, névtelen arctalan random idegenek meg végképp nem tudhatjuk.
2021. máj. 14. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Benne az merült fel, hogy mi van ha rábeszél téged a gyerekre, de mikor már meglesz, megint meggondolja magát hogy mégse volt jó ötlet.
2021. máj. 14. 13:00
 4/11 Derjaderja ***** válasza:
100%
Nagyon aggasztó ez. Az ilyen típusú ember folyamatosan kiszolgáltatott helyzetben tart a vacilalással és biztos lehetsz benne, hogy Rád fogja tolni a gyerekgondozást, és bármilyen baj esetén azt kapod h Te akartad.
2021. máj. 14. 13:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Te érthetően beszéltél, ő meg hezitál. Mi van, ha később megbánja? Akkor így járt!

Az nem bántja, hogy téged arra kényszerített, hogy elnyomd az anyai ösztönöket érte, de elvárná, hogy visszakapcsold (mint egy lámpát), amikor meggondolja magát. Sok erőre vall, hogy elfogadtad és elkezdted ezen az úton építeni az életed. Ebbe viszont nem terveztél harmadik személyt, amit a férjeddel újra tisztáznod kell, ha ő csiki-csukit akar játszani. Ez kegyetlen játék és be kéne fejezni, így vagy úgy.

2021. máj. 14. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg te akarsz.. Ha nem is perpill, de 5 ev mulva biztos. Merges vagy ra es mar most elnyomtad magadban, mar azert se mell, engedtel ugymond, csak legyen pont a tema vegen. O meg bizonytalan... Lutri. Lehet ha babatok lesz imadni fogja, lehet te is, de az is lehet, hogy kettotok kozul valaki megbanja vagy mindketten. Na attol rosszabb meg nem kell. Muszaj letisztulnia ennek... Melyen beszelgessetek el, probaljatok oszintek lenni magatokhoz (is)
2021. máj. 14. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Másban is ilyen szokott lenni, hogy nem tudja, ma épp mihez van kedve, de te alkalmazkodj? Mert vannak bőven ilyen típusú férfiak - valószínűleg szuper apapéldával -, akik álmodozni azt tudnak, de kötődni meg felelősséget vállalni nem, ezért inkább passzivitásba menekülnek, hátha megoldódik magától. De ezt el nem ismernék. És ha te tudod, hogy mit akarsz, akkor persze támadásba lendülnek, hogy az már csúnya elvárás meg nem fogadod el az ő változékony érzelmeit, amikről igazán nem tehet... Szerintem üljetek le, ki hogy képzeli el magát 5-10-20 év múlva, hátha ebből leesik, hogy az élet nem végtelen. És adj neki valami határidőt, amíg döntse el, mit akar. Bár igazából ez is gáz, mert megint te simulsz hozzá, de legalább nem lógsz majd annyira légüres térben. Vegyétek "üzleti megállpodásnak", abból szoktak érteni meg be is tartják, akár papírt is írhattok róla, hogy később ne emlékezzen másképp. Már csak azt kell eldöntened, te mit akarsz és ennek függvényében mit lépsz arra, ha ő mégis akar gyereket vagy ha továbbra se.
2021. máj. 14. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Mi felváltva pedzegettük egymásnak, h.kéne gyerek. Nekünk az segített dönteni, h.a baráti körben sok baba született. Sokat is jártunk össze, nagy bandázások voltak a gyerekekkel. A férjem remekül elvolt velük, én is egyre inkább elkezdtem vágyni arra, amit a barátoknál átéltünk. Aztán meg elkezdtünk nem védekezni..
2021. máj. 14. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Merleg a ferjed? 😂
2021. máj. 14. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor mi lesz ha akar és beadod a dereked, de nem jön könnyen, neked megint ott lesz, hogy akarod, ő meg hát vizsgálatot azért nem, akkor mégsem legyen, de te már újra beindultál és vágysz rá mindennél jobban.

Ezt is vedd számításba.

2021. máj. 14. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!