Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vulgáris anyák gyülekezete...

Vulgáris anyák gyülekezete csoport?

Figyelt kérdés
Aki benne volt ebben az fb csoportban, nem tudja mi lett vele? Nincs a csoportjaim között és keresőben se találom.
2021. máj. 10. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Rákerestem, én is tag voltam. Nekem sincs már meg :O
2021. máj. 10. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
A Facebook oldalon olvastam hogy Anna kizárta magát az oldalról, és egyenlőre nincs megoldás. Szóval technikai zűr van.
2021. máj. 10. 13:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Azért kérdeztem itt mert Anna nem válaszolt. Gondolom akkor az is ezért van
2021. máj. 10. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy milyen ez a csoport, mi történik benne?

Úgy kell elképzelni, hogy olyan posztokkal van tele a csoport hogy

"A qva élet b... meg, Lilike már megint nem ette meg az ebédet?"

2021. máj. 10. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem káromkodunk orrba szájba, de szókimondó a társaság. Nincs az hogy minden rózsaszín köd és a Lilike tökéletes. Lehet panaszkodni és nincs beszólogatás a másiknak
2021. máj. 10. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Legjobb csoport! Végre egy hely, ahol nem szólnak le, ha nem vagy olyan mintaanya, mint amilyennek sokan képzelik magukat.

Remélem, hamar helyreáll az oldal. 🤞🙏

2021. máj. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!