A Hit Gyülekezete nevű vallási csoport milyen politikai "szemlélethez"köthető?
Hallottam már hogy az SZDSZ-el barátkoztak.
Ez azért is fura hisz az SZDSZ neoliberális ideológiája szöges ellentéte a keresztény tanításoknak(pl:homoszexualitás kérdése,erkölcsiség,bűnözés megítélése,feminizmus kérdése,drogok liberalizációja,szexuális perverzitás megítélése stb....)
Még tag voltam az egyik előző választáson.Eszméletlen volt az az agymosás,amit Szent Sándor csinált,hogy a SZADESZ-re szavazzon a sok birka.
A gyüli tagjai szabad idejükben kopogtatócédulát gyűjtöttek,agitáltak stb.ezerrel.
Hit Gyüli-s bibliát úgy lehet csinálni, hogy ha a Bibliában lehúzod Isten nevét, és helyette odaírod hogy Sándor.
Igen, régen az szdsz fizette őket, szavazótábornak. Most az mdf vette meg őket.
A legmocskosabb szerveződés !
Idős és becsapható emberek akik nem meggyőződésből hanem félrevezetett meggyőzésből lesznek a tagjai és támogatói.
Ha nyíltan elmondaná "Kis" Smuckk hogy mik is a céljaik , hát nem tudom hányan maradnának tagok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!