Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tartottátok v tartanátok...

Hol tartottátok v tartanátok a keresztelőt?

Figyelt kérdés

Másfél éves kislányunk keresztelője lesz a nyáron. Nem tudjuk, hogy étteremben tartsuk - e az ebédet utána, vagy itthon nálunk, illetve kint anyuéknál az udvaron egy kertiparty keretében.

Mi panelba lakunk, másfeles, 16 embernél kicsit szűkös.

Udvaron jobb lenne, játszhatnának a gyerekek. De nem akarok terhelni senkit.

Az éttermében nem biztos, hogy ellenne annyi ideig.

Kajarendelésen is gondolkodtunk, de nem olcsóbb az étteremnél.

Véleményetek?

2021. máj. 9. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Én étteremben biztos nem, főleg hogy az oltàsi kàrtya se biztos, hogy mindenkinek meglesz. Az udvaron tartsátok szerintem. Nálunk bográcsolás volt oldott hangulatban.
2021. máj. 9. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én az udvaron tartanám, az a legkellemesebb és legbiztonságosabb. Anyukáddal beszéld meg, lehet szívesen vállalják. Persze az előkészületekben és eltakarításban vegyetek részt. Akár vihetitek is ti az összes kaját (saját készítésű vagy rendelt) és használhattok papírtányérokat is.
2021. máj. 9. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Panelban lakunk egy nagyvárosban, a szüleim vidéken, náluk lesz a keresztelő megtartva az udvaron. Csak a legközelebbi rokonok lesznek ott (testvérek plusz ha már van, akkor a családjuk), de így is majdnem 20-an leszünk.

Megbeszéltük velük előre, ha nem szerették volna, megtartjuk étteremben. Mi rendelünk hidegtálat, anyukám főz húslevest, együtt sütünk valamilyen süteményt. A keresztelő maga is a faluban lesz, így kényelmesen még tudjuk oldani.

2021. máj. 9. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Szerintem is az udvaron lesz, de valszeg rendelünk. Nekem a bográcsozás tetszett volna legjobban, de akkor az mikorra készül el? Mire vége a ceremóniának és kiérünk, lassan dél. Kettőnél előbb el se készülne. A gyerekeknek kéne délbe enni.

2021. máj. 9. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
a kajarendelés olcsóbb, mint az étterem, ugyanis a fogyasztás 1/3a kb az italok, ami ha otthon lesz, sokkal olcsóbb lesz. Pl. 2 éttermi kávé árából kijön egy kilós omnia... 1db 0,33as kóla árárból meg egy 2,25ös... és akkor a hidegsalikat, kis fasirtgolyókat előre meg tudod csinálni, nem kell annyi kaját rendelni, amennyien lesztek
2021. máj. 9. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez esetben tényleg a rendelés legjobb, vagy ha vagytok annyira rugalmasak, akkor ebédre valami könnyű, délutánra a bográcskaja.
2021. máj. 9. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, anyunál lesz!
2021. máj. 11. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
14%
Tényleg házhoz is mennek már a papok? Nem kell a templomba bemenni hozzá? Vagy csak a járványhelyzet miatt nem lehet bent tartani, de akkor étteremben sem, nem?
2021. máj. 13. 00:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak a kaja lesz anyunál 😁
2021. máj. 13. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!