Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem korai a második baba?

Nem korai a második baba?

Figyelt kérdés
2 babát szerettünk volna.A kisfiam most 6 hónapos múlt,de mi már szeretnénk a második babát.Szerintetek korai lenne?
2010. aug. 23. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Te tudod hogy bírod e. Ha elbírsz velük nem korai, ha sok a picivel akkor meg várj. Mi ezt nem tudjuk eldönteni helyettetek.
2010. aug. 23. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Simán szültél vagy császárral? Mert ha utóbbi, akkor én várnék még a helyedben egészségügyi szempontból.

Egyébként ezt neked kell érezni, hogy mikor tudsz megbirkózni a feladattal. Ha te is és a párod is késznek érzitek magatokat a következő babára és hüvelyi úton szülted az elsőt, akkor nyugodtan belevághattok szerintem.

2010. aug. 23. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem várjatok még, legalább amíg a gyerek 7-8-9 hónapos lesz, és elkezd mászni, meg mindent pakolászni. És akkor gondold át alaposan, hogy bírnál-e 2-vel egyszerre.
2010. aug. 23. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
az én babám is 6 hós volt, mikor úgy döntöttünk, hogy jöht a testvére is. A következő hónapban terhes lettem, 16 hónap van közöttük. Már 4,5 hónapos a kisebbik lányom és egy percig nem bántam meg, hogy bevállaltuk. Nem mondom, hogy könnyű, de sokkal nehezebbre számítottam.
2010. aug. 23. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
ezt te tudod, mi pl. 4-5 év különbséggel szeretnénk.
2010. aug. 23. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk 22 hónap különbség lesz, kevesebb is lehetett volna, de szopi alatt nem estem teherbe.

Szerintem jó a kis korkülönbség, de te ismered magadat, hogy mit bírsz. Én alig várom, hogy megszülessen és ketten legyenek :)

2010. aug. 23. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk pont másfél év van a srácok között. A kicsi 1 éves a nagy 2 és fél éves és nagyon jól elvannak egymással. Én nagyon örülök hogy ilyen hamar jött a második. Csak ajánlani tudom a kis korkülönbséget. Persze vannak nehézségei is, de ahogy másoknál látom a nagyobb korkülönbségnél sem minden egyszerű.
2010. aug. 23. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem korai. Most még csak 6 hónapos babád, fekszik, foreog, néezlődik de mondjuk 1 év múlva már megállásod sem lesz és akkor miondjuk ott lesz egy pár hónapos kicsi is.

Én nem vállanám, nem is vállaltam be

2010. aug. 23. 18:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Simán szültem meg a babámat.Nem most rögtön fog jönni a második baba,mert egy kis időt még várni kell,hogy kiürüljön a szervezetemből a fogamzásgátló.Nem szeretnénk nagy korkülömbséget.Alig várjuk már hogy jöjjön a második baba.

Jah és az én babám már most is pakol(a komp segítségével)de ami az utjába kerül mindent lerámol.:o)

2010. aug. 25. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!