Bevállalnál úgy 2. gyerek, hogy most hónap végére nem marad pénzetek? Általában az utolsó napig kitart, de van, hogy előtte 2-3 nappal elfogy.
Ebben a formában nem vállalnám be az biztos.
Amúgy kedves "az első sem kellett volna" hozzászólók arra nem gondoltok, hogy talán az elsőnél nem volt ilyen gondja? Lehet, hogy később lett a családnak anyagi gondja.
Ha valóban stabil helyzetből kerültek volna a rosszba, akkor nem a második gyereket tervezgetnék, amikor az első gyereket is alig bírja eltartani.
Ha nekem a gyerek az első, és tényleg rossz dolgok következtében kerültem olyan rossz anyagi helyzetbe, hogy 2-3 napig nélkülöznöm kell a pénzt, nem tudok megvenni egy kenyeret, betegség esetén nem tudom kifizetni a gyógyszert, akkor azon vagyok, hogy annak az egy szerencsétlen gyermeknek megadjak mindent, nem a második gyereket tervezgetem.
Nem. Ez undorító. A gyerekednek nem tudod biztosítani az alap dolgokat, van, hogy 2-3 napig nem tudsz venni semmit a gyerekednek, majd a másodikat hogy akarnád eltartani?
Egyszerű logika: ha ketten x forintból nem éltek meg, akkor hárman x forintból meg fogtok tudni élni? Nem. Ha egy valamit több felé kell szétosztani, akkor egy embernek nem több jut, hanem kevesebb. Sokkal kevesebb. Ha most 2-3 napig éheztek, akkor még egy gyerekkel 2 hétig is éheznétek.
Így még az elsőt sem válaltam volna...
De 2az végépp off!
Így csak elb@sszátok az életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!