Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevàllalnàtok egy 4,5 éves...

Bevàllalnàtok egy 4,5 éves kislànnyal egy Thaiföldi 2 hetes nyaralàst?

Figyelt kérdés
Ha van itt olyan aki utazott màr ennyi idős gyerekkel Thaiföldre le îrnà nekem a tapasztalatait ? Nem arra vagyok kivàncsi hogy milyenek az àzsiai viszonyok hanem ,hogy viselte a gyerek az utat az ott létet

2019. szept. 23. 18:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Konkrétan Thaiföldről nem tudok beszámolni, az minket egyáltalán nem vonzott, de kétévessel jártunk Japánban, így az utazás részéről tudok mesélni.

Odafelé jól viselte, visszafelé sokkal nehezebb volt, volt valamennyi sírás is, de inkább a fáradtság miatt. Érdemes az átszállást ottalvósra szervezni, hogy ne 24 óra legyen azért a teljes ébren töltött idő, hanem kevesebb.

A mi fiunk nem állt át ottani időre.

2019. szept. 23. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Gyereke válogatja. A nagylányom rugalmas, könnyen kezelhető, abszolút alkalmazkodó kisgyerek volt, vittük is mindenhová, repülőn 2 évesen ült először. Na de a kicsi...ha egy fél óra csúszás van a napirendjében vagy nem azon az úton megyünk ahol szoktunk, eladja a házat. Úgyhogy vele 5 évesen mentünk messzebbre először, nem volt gond. Úgyhogy ezt nektek kell tudni, de azért egy 4,5 éves nem baba már. Hacsak nem extra érzékeny, én mennék.
2019. szept. 23. 20:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mentek a zöld kezek
2019. szept. 23. 21:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi voltunk 3 hetet a naggyal semmi gond nem volt (2 éves volt), vele 1,5 évesen Seycellesen is jártunk és full végig el volt. A kicsi keményebb dió, de vele is megindultunk 2,5 évesen, végülis annyi nehézség volt, hogy a visszaúton 9 órát egy pózban kellett maradjak, mert úgy aludt el és éjjeli gép lévén a csendre szavaztunk:-)

Mi vándorlósak vagyunk, tehát sosem egy hotelben bandázunk, teljesen imádták. A pabuk taifun idején tartózkodtunk a déli térségben, emiatt2- 3 napot beszorultunk egy hotelbe, talán ez volt a legnehezebb a 3 hét alatt.

2019. szept. 23. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Bnőmék 3 gyerekkel

Mennek

4,5 év

2 év

6 hós

Repültek már többször. A klímát a nagyok jól birtàk tavaly.

A picinek lesz csak új.

2019. szept. 23. 22:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mentek a zöld kezek
2019. szept. 24. 07:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem, de a sok irigy gyökér azért lepontozta azt, aki mert utazni gyerekkel. Jellemző.
2019. szept. 24. 07:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, hát látod...ilyenek ezek a magyarok. Ha nekem nem jó, hát másnak se legyen.
2019. szept. 24. 13:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Ki és miért pontoz le azt nem tudom nem is értem,én mindenkinek zöld kezet nyomtam .Haszon infókat kaptam köszönöm szépen
2019. szept. 24. 15:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha van még valaki aki tud hasznos infókat adni szívesen venném
2019. szept. 25. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!