Ki milyet hord amióta Anya?
Mióta anya vagyok, már nem kényelmes a tangabugyi, pedig előtte csak ezt viseltem. Öregszem, na :) Viszont a normál bugyi vonala átüt a vékonyabb nadrágokon, és ezzel nem tudok megbékélni sajnos. Nemsokára megyek vissza dolgozni, nem szeretnék "mamibugyis"lenni :)
Ti mit, milyen fazont viseltek ami nem ciki?
5-ös, de viselhetett más fazont is szülés előtt, nem csak tangát.
Nekem se kellett lecserélni semmit, mert már évekkel szülés előtt más mellett tettem le a voksomat. Csípőbugyi (hipster fazon). Nem üt át, mert nem vág be. Van varrásnélküli, testszínű, lézervágott. Sokkal diszkrétebb, mint egy tanga.
Féltangát hordok (azt hiszem ezt hívják brazil fazonnak is). Sima pamut, vagy hátul csipkés változatokban is. Ha nagyon kényelmeset szeretnék, akkor hipster fazon.
Ilyesmiből van több fajtám is:
Sajnos külső aranyerem lett terhesen, így tangát csak nagyon-nagyon ritkán hordok.
A lézervágott alsónemű nem látszik át a nadrágon, én ezenkívül hordok még hipster alsót is, nagyon csinos, nőies, klassz darabok vannak, egyáltalán nem mamabugyi egyik sem.
Pl. mint ezek:
Testszínűt hordok, francia fazonùt.
Aki hajlamos a fertőzésre, nem ajánlatos tangát hordania, mert kb.létrául szolgál a baktérumoknak a végből a hüvelyhez. Ezt a dokim mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!